Emma Barremyr

Att ha en PT online

Reklam för egen verksamhet

Foto: Caroline Dahlén

PT-onlinejobbet som jag gör är min lilla bebis i företaget. Jag har jobbat med det i snart sex år och tycker fortfarande att det är lika kul. Jag får ständigt möta nya människor, vilket är så spännande och givande eftersom jag hela tiden får jobba med nya utmaningar! Ingen människa är den andra lik <3

Mikaela körde ett kost- och träningsupplägg i fem veckor hos mig som som gav fantastiska resultat, och jag blev så otroligt glad över att läsa hennes utvärdering när den damp in i mailboxen. Det hon upplevde är precis det jag vill inspirera till och lära ut! Frågade om jag fick dela hennes utvärdering med er, och det fick jag, så här kommer den!

Hur har du upplevt träningen?

Träningen har varit rolig, men tuff. Precis som jag vill att den ska vara! Det var jätte bra att det gick att anpassa så jag kunde köra både på gym och hemma beroende på vart jag befann mig. Det var en bra fördelning mellan styrka och kondition och även om det känns jobbigt har det inte känts omöjligt att genomföra. Utan det har alltid legat på en bra nivå.

Hur har du upplevt kosten?

Kosten har varit svårast, skulle jag säga. Det beror nog på att man redan har så invanda mönster som är svåra att bryta, men med hjälp av dig Emma så har jag haft alla möjligheter till att lyckas ändra på den också. Vilket jag även gjort till största delen, super bra! Att inte förbjuda något utan ge bra alternativ har gjort det lättare att kunna äta tillsammans med familjen och ingenting har varit komplicerat, vilket jag tycker är viktigt. Blir det för komplicerat orkar man inte. Detta har varit en perfekt start för mig! Och under dessa veckor har min tidigare ofta svullna mage, inte alls vart svullen. Kan nog räkna på en hand de gånger de hänt och då beror det på att jag ”fuskat”. Och suget efter snabbmat och socker är inte alls kvar längre, och när jag väl har ätit det har det inte ens varit speciellt gott längre.

Vad har du lärt dig?

Jag har lärt mig hur jag ska balansera min kost för att må så bra som möjligt, vad som behövs för att kroppen ska fungera, vilka alternativ som är bättre. Hur man ska tänka kring kost och träning. Att det är inte hela världen om man en gång fikar en bulle på kalas, bara man äter så bra som möjligt resterande dagar. Innan har det lätt blivit att man blir besviken på sig själv och istället bara käkar sallad t ex. Inom träningen är nog den viktigaste lärdomen att jag kan om jag vill, jag har kapaciteten att springa 45 min, vilket jag inte trodde i början, det kändes väldigt långt borta! Samt fått en bra guide på hur man kan lägga upp olika träningspass och scheman!

Var det något du saknade?

Nej, inte vad jag kan komma på.

Upplever du att du kommit närmare ditt mål?

Ja, ett delmål var att springa vårruset, vilket jag klarade. Att bli starkare för att orka med ett fysiskt tungt jobb som personlig assistent och i framtiden sjuksköterska, och där känner jag verkligen skillnad på hur jag utför vissa rörelser och att core muskulaturen kan hjälpa till att hålla emot där jag innan velat böja mig, vilket inte alls har varit bra. Ett annat långsiktigt mål har varit att gå ner i vikt, vilket också har gått utmärkt utan att jag fokuserat på just viktnedgång det speciellt mycket, det har varit väldigt skönt.

Hur mår du idag jämfört med innan du startade upplägget?

Jag mår bättre både fysiskt och psykiskt, det är verkligen en resa att göra något sånt här en längre tid. Jag orkar mer, som jag skrev är inte magen konstant svullen, jag skulle nog säga att jag blivit både gladare och piggare, sover bättre gör jag också. Psykiskt så har fokuset flyttats från vikt och utseende till hälsa och att istället vilja känna mig stark, och då spelar utseendet och vikten inte en speciellt stor roll alls. Och det är jätte skönt. Därav tror jag nog att både självkänslan och självförtroendet har ökat, av de olika utmaningar man ställs inför!

Skulle du rekommendera PT-online till andra?

Absolut! Det har jag redan gjort till min närmaste vän, och hon börjar nu i nästa omgång! Detta är bland det bästa och viktigaste jag gjort för mig själv någonsin faktiskt. Tycker att alla borde köra PT-online! Det är ingenting man kommer ångra!

___________________________________________

Är du nyfiken att veta mer om hur PT-online fungerar? Läs mer om min PT-online och se mina olika tjänster här!

Nu i slutet av graviditeten och under föräldraledigheten med lillasyster kommer jag lägga lite extra krut på just PT-online igen eftersom jag inte kommer att vara fysisk PT i gymmet under den tiden. Är du intresserad och vill du ha min hjälp i vår/ sommar? Passa på att boka in dig på en plats redan nu! Jag har lediga startplatser från och med 27/5 och varje månad under juni månad. 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats