Emma Barremyr

När livet kommer tillbaka

God morgon onsdag!

Jag och Elsa har en lugn morgon och hänger just för stunden i soffan. Vi är ju lediga både onsdagar och fredagar och det är så skönt att ha dessa dagar ihop bara hon och jag. Det ger såklart sämre inkomst i och med att jag inte jobbar fulltid längre, men istället har vi tid att umgås och hitta på roliga saker, vilket är så mycket värdefullare än pengar! Idag ska vi åka in en sväng till Mariebergsskogen under förmiddagen och sen i eftermiddag får vi fikabesök av några vänner!

Jag börjar äntligen känna mig frisk och kan njuta av livet igen. Jag trodde knappt att den här dagen skulle komma eftersom det varit sååå långdraget! Igår var första dagen på EVIGHETER som jag mådde bra och kände energi. Inget illamående och ingen huvudvärk. Lite som att få tillbaka livet, och det gav mig sån glädje att känna mig som mig själv igen <3

Jag var ute en sväng i skogen i söndags och gick en väldigt kort promenad bara för att få lite rörelse i kroppen, men igår gick jag ut en lite längre sväng efter lunch och strosade runt 4 km. SÅ UNDERBART! Vädret var dessutom helt magiskt!

När jag kom hem igen slängde jag ihop en banankaka som jag sen satt ute mot solväggen och njöt av tillsammans med en kokoslatte. Och när jag satt där bubblade glädjen upp inom mig och ögonen fylldes med tårar. Hela vintern har varit så jobbig med illamåendet. Jag har inte kunnat njuta av varken mat eller kaffe som jag annars älskar och dessutom rört på mig minimalt under vintern och inget alls den senaste månaden. Huvudvärken jag haft senaste tiden har varit helt brutal och dessutom har jag inte känt någon smak eller lukt alls när jag haft bihåleinflammationen, vilket gjort det ännu tråkigare att äta.

När jag helt plötsligt satt där och mådde bra, kände smak på både kaffet och banankakan, hade fått lite rörelse i kroppen medan solens varma strålar träffade ansiktet kände jag mig bara så glad och tacksam. Att få uppleva stunder som dessa och njuta av det jag älskar efter dessa kämpiga månader, WOW vad jag uppskattar det!

> Recept på banankakan hittar ni här!

> Recept på kokoslatte finns här!

Det var verkligen magisk vårdag igår! Solen var så varm och när jag under eftermiddagen var lite tidig in till gymmet innan jag skulle köra en PT-kund passade jag på att sätta mig på en bänk i hamnen och bara njuta en stund!

Nu ska vi försöka komma upp ur soffan och komma igång med den här dagen också. Idag vaknade jag med illamående och fick tvinga i mig frukost. Det börjar släppa lite nu så jag hoppas resten av dagen blir bättre. Jag har iallafall ingen huvudvärk och känner mig frisk och bara det känns ju som en vinst. Inte kul med illamående, men är det BARA illamåendet nu på morgonen kan jag faktiskt ta det….

Hoppas att ni mår bra och får en härlig onsdag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats