Emma Barremyr

Kokoskaffe är min nya favorit

Hej vänner ♥

Kokoskaffe är min nya favorit! 

I början rörde jag enbart ner en tsk kokosolja i kaffet precis som det var, men sedan läste jag någonstans att man kunde stavmixa kokosoljan med kaffet, så det gjorde jag, och DRA MIG BAKLÄNGES!!! Så jäkla gott alltså!

Eftersom jag är lite känslig mot kaffe utan mjölk häller jag såklart i en skvätt mjölk också. Det blir som en alldeles underbar och krämig cappuccino (med lite kokossmak). Mums!!!

IMG_5654 IMG_5659_3

Ingredienser:

  • 1-2 msk kokosolja
  • 2 dl nykokt kaffe
  • 1 skvätt mjölk (går att uteslutas)

Stavmixa kokosolja, mjölk och kaffe.

IMG_5663 IMG_5670

Testade en ny kaffesort från Kafferosteriet Koppar som jag blev väldigt förtjust i. Deras kaffe är generöst framställt med bönor av mycket hög kvalitet, vilket var något som tilltalade mig vid första ögonkastet. Kaffet är helt ekologiskt och framställt enligt konstens alla regler. De rostar sina bönor helt själva och därför är det ett riktigt hantverkskaffe. Ett varmt tips till er från mig ♥

 

Testa också!

>> Ägglatte med choklad

>> Underbar chailatte

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats