Emma Barremyr

Hej november

God morgon och hej november! Årets tristaste månad om du frågar mig. Det är redan väldigt mörkt och grått ute, och vetskapen om att det fortsätter att bli ännu mörkare i två hela månader till innan vi vänder tillbaka mot ljusare tider kan kännas rätt dränerande. Varför måste den mörka årstiden vara så lång för?

Nej jag är inget fan av november, men har ändå under åren som gått lärt mig att göra det bästa av situationen och tycka om den här tiden ändå. Det viktiga för mig har varit att hitta ljusglimtar som lyser upp vardagen och gör den mörka tiden lättare.

Det finns så mycket vi kan göra för vårt välmående, och i länkarna här nedan finns några gamla inlägg länkade där jag delar massa välmåendetips relaterat till hösten med er. Och lite smarriga julrecept att tjuvstarta med. Att tjuvstarta julmyset är ju ändå det som gör november ganska mysig trots allt.

Varsågod, här kommer en lista med välmående som du kan fylla din november med!

♥ 10 mysiga saker att göra på hösten

5 tips på hur du lyser upp november

Tankar och tips om hösttrötthet

10 galet goda recept med pepparkaka

♥ Så spenderar jag hösten

s4-2

s4

s4-3

Ta hand om er!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    November är verkligen trist, men jag brukar intala mig att det när det är så mörkt är det ok att bara sitta inne. Att läsa en bok, tända ljus. Och passa på att vara ute på helgerna när det är ljust. Hoppas det kommer snö som lyser upp lite 🙂

stats