Emma Barremyr

Bugaboo buffaloo

Hej vänner ♥

I måndags hämtade vi äntligen hem barnvagnen. Och jag skriver äntligen eftersom att hämta hem barnvagnen känns lite som en milstolpe under graviditeten.

Det är så nära nu och tanken på att det är vår lilla dotter som ska ligga i den där vagnen får det att pirra i magen!

Jag är såååå otroligt nöjd med vagnen! Jag är helt förälskad i Bugaboo och tycker att den är så skön att köra, och så tycker jag såklart att den är väldigt snygg också!

Men som ni kanske ser på bilderna så är det inte vagnen som jag tidigare skrivit att vi skulle ha. I det här inlägget nämnde jag att vi skulle ha en ”Bugaboo Buffalo Classic Gray Melange”, och det var också den vi först beställde. Jag var förälskad i den helgrå modellen, men så helt plötsligt ångrade jag mig.

Bugaboo Buffaloo har hela tiden känts självklar, men jag kom på att jag hellre ville ha själva liggdelen och sittdelen svart i kombination med grå sufflett istället för en helgrå vagn. Så jag ringde och ändrade helt enkelt. Det helsvarta chassit är dock kvar då det är en detalj jag gillar och nu känner jag mig supernöjd, hihi!

IMG_9102IMG_9096IMG_9100IMG_9101

 

Har lagt ner Babycareskinnet och köpte även en mjuk muslinfilt från Eloide Details som matchar skötväskan! Så gulligt ♥

Undrar hur många testrundor jag kommer köra här hemma på övervåningen innan hon kommer? Det är en speciell och mysig känsla att gå med barnvagn alltså och jag hoppas så att min unge kommer gilla att ligga i den.. för det är ju ingen självklarhet, hehe!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats