Emma Barremyr

Fredagsmys och filmtips?

God morgon mina solstrålar ♥

Det är FREDAG och nu är helgen nära!

Så himla underbart!

Jag och Pelle drar till Stockholm för en myshelg imorgon, och det ska bli så härligt att komma iväg, bo på hotell, äta hotellfrukost, gå på musikal, äta på restaurang och bara få rå om varandra lite. Det blir sista resan innan lillan kommer och jag ska verkligen njuta av att bara vara vi två, även om det blir en väldigt ”kort semester”!

Ikväll väntar traditionellt fredagsmys här hemma i soffan. Den bästa varianten på fredagskväll om du frågar mig! Jag ser fram emot att baka kycklingpizza, poppa popcorn och sedan sjunka ner i soffan med en fredagsfilm.

Någon som har ett bra filmtips? Dela isåfall gärna med er i en kommentar här nedan så blir jag jätteglad!

IMG_6939

 

Har ni testat att poppa popcorn i kokosolja? Om inte kommer här ett fredagstips till er! Alltså tänk er salta popcorn med en mild kokossmak. Det är så himla gott att jag lätt kan smaska i mig hela skålen själv, hihi 🙂

 

Ingredienser:

Smält oljan i en kastrull, häll i popcorn och lägg på locket. När det börjar poppa sänker du värmen på plattan till medelhög och när det slutar poppa är det klart. Häll upp i en skål och smaka av med salt!

 

Ta hand om er och ha en mysig fredag sötisar ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mia

  Dagboken – jag sökte dig och fann mitt hjärta. Så oerhört fin film. Börjar gråta när jag tänker på den och vill se den igen 🙂 Ha en fantastisk helg i Sthlm och njut av tvåsamheten. Jag får njuta av att vi numera alltid är fyra… 🙂

  1. Emma

   ja den filmen är en av de bästa! Så himla fin historia <3 Tvåsamheten är mysig, men låter väldigt mysigt att vara fyra också <3

 2. Jennie

  Hoppas ni får en underbar helg här i Stockholm. Jag vill passa på att tipsa om Hälsocaféet, ett veganskt café på Hornsgatan. Så himla god mat! Deras acaibowl var en av de få saker jag faktiskt kunde tänka mig att äta under mitt graviditetsillamående.

  1. Emma

   Tack! Och tack för tipset om Hälsocafét! Vi var där och OMG så mycket gott! Testade acaibowl, men även en raw chokladcheesecake och matchalatte 😀 Mums!!!

 3. Veronica

  Trevlig fredag och hoppas ni får en mysig resa!!! 🙂

  Filmtips jag sett (ganska) nyligen som varit bra:
  Room
  Captain Fantastic
  Toni Erdmann
  The Lobster

  1. Emma

   Tack Veronica! Har inte sett någon av dessa filmer så nu ser jag fram emot lite nytt att titta på 🙂 Hoppas du haft en fin helg! Kram

 4. Ellinor

  Härligt med en helg på tu man hand!
  Vi åker upp till Stockholm med samma agenda nästa helg, vilket skall bli mysigt.
  På fredagar behövs inget filmtips, SVT 20.00 är veckans enda tv-måste 🙂
  Önskar dig en fortsatt fin fredag!

stats