Emma Barremyr

En lista om veckan!

Hej kompisar ♥

Och glad fredag på er allihopa! Hoppas att ni haft en fin vecka och känner er taggade på helg. Veckorna går så fort och nu är det bara en ynka vecka kvar till jul, helt otroligt, men jag ser verkligen fram emot julledigheten med nära och kära! Men först den här helgen 🙂

Och innan helgen drar igång kör vi en liten lista som sammanfattar den här veckan!

Veckans bästa?

Myset med min systerdotter Alicia! Finns inget mysigare än att sitta med en sovande bebis på bröstet och bara snosa!!! Tänk att jag snart har en egen liten gos här hemma ♥ Längtar så mycket!

img_2976

Veckans godaste?

Sconeslunchen som jag bjöd Lina och Martin på i onsdags! Alltså, jag älskar verkligen att lyxa till det med såna här luncher, sitta ner länge, mumsa på de nybakade brödbitarna, dricka varmt, prata om livet och vara nära de jag älskar!

Sconeslunchen bestod av mina saffransscones (såklart – dem får jag inte nog av, hehe), men jag gjorde dubbel sats och bytte ut saffran mot pepparkakskrydda i ena satsen och fick på så vis ett gäng pepparkaksscones också. Så gott!!!

Klicka här för recept på scones!

img_3146 img_3148

Veckans tråkigaste?

Att jag är så otroligt trött hela tiden! Den där lilla parasiten jag har i magen verkar ta all energi jag har och det känns som om jag ska somna när som helst dagarna i ända. Det tar emot att gå upp om morgnarna och kvällarna blir tidiga och rätt så tråkiga då jag inte orkar göra så mycket mer än att äta middag och sedan förbereda mig för sängen…

Veckans tuffaste?

Att välja barnvagn! Vi har haft sån otrolig beslutångest mellan Emmaljunga och Bugaboo som ju båda är bra vagnar, men helt olika på sina sätt. Till SLUT bestämde vi oss för att köra på Bugaboon, så nu är den beställd och det känns jättebra! Det blev en Bugaboo Buffalo Classic Gray Melange som är en ”limited edition” av Buffalomodellen. Jag älskar att den är helgrå på utsidan och beige på insidan samt att den har ett helsvart chassi. Sen gillar jag också suffletten på Bugaboon som går att fälla ner extra långt (syns dock inte på bilderna). Bugaboon var också otroligt mycket smidigare på många sätt jämfört med Emmaljungan samtidigt som den tog mindre plats i bilen. Ja, den kommer bli väldigt bra tror vi!

bugaboo-buffalo

Veckans tanke?

Hm, funderar såklart mycket på framtiden och hur allt kommer bli med en ny familjemedlem? Vem är hon där inne? Vem kommer hon bli lik? Kommer hon sova på nätterna (varken jag eller Pelle gjorde det speciellt mycket som spädbarn, hehe)? Hur kommer förlossningen bli? Hur kommer det kännas att vara mamma? Ja hörrni… så mycket funderingar! Jag är dock helt övertygad om att livet kommer bli bättre än någonsin när lilla smulan kommer till oss, men det är ändå många tankar som snurrar!

Veckans längtan?

Åh, jag längtar efter så himla mycket just nu! Bebis såklart, men också KAFFE (herregud vad jag längtar efter kaffe!!!), att få må bra och känna energi, att resa, köra hårda träningspass, snö och soliga vinterdagar. Drömmer mig bort till härliga dagar på fjället med minusgrader, solsken och skidåkning. Vi har en helg planerad i Idre i början på januari och det ska bli så otroligt härligt att komma upp dit igen. Det blir kanske inte så mycket skidåkning för min del, men jag ser fram emot att bara få andas fjälluft, vara ute om dagarna, basta, äta gott och sitta och titta på utsikten. Det kommer göra mig gott!

img_4968

Helgens planer?

Att vara hemma, ta dagarna som de kommer och bara vara! De senaste helgerna har det varit full fart så vi känner båda ett behov av att ta det lite lugnt här på hemmaplan innan julen och allt resande nästa helg. Jag tänker att helgen kommer innehålla lite pyssel, jag ska äntligen ta tag i den där vedkorgen som ska målas och så vill jag göra ett pepparkakshus, baka julgodis och lite sånt kul. På lördag kväll ska vi iväg på spel- och julklappskväll hos några vänner och utöver det blir det sovmorgnar, långa frukostar, en och annan promenad och säkert en hel del timmar i ryggläge med handen på magen framför Vinterstudion, hehe!

Ska för övrigt baka en nyttig pepparkakskladdkaka till fredagsmyset framför Svenska hjältar ikväll och kan varmt tipsa er om att testa!

>> Klicka här för receptet på min hälsosamma pepparkakskladdkaka!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats