Emma Barremyr

Everydaystories christmas – tävla om en Hydroflask

everydaystories-partner-promotion

Hej kompisar ♥

Idag är det dags för ett inlägg i Everyday Stories julkalender igen och idag får ni höra historien om ”Hydro Falsk” – termosen som håller din kalla dryck kall och varma dryck varm!

Missa inte att vara med och tävla om den här grymma termosen!

banner-everyday-christmas16

Fram till för ca 10 år sedan så drack vi ur den flaska vi hade till hands. Glas, plast eller metall spelade ingen roll, huvudsaken var att den var tät. Sedan startade debatten om plast och då började det dyka upp metallflaskor i olika skepnader, somliga i stål och andra i aluminium med plastbeläggning på insidan för att undvika att flaskan skulle ta smak av innehållet.

Någonstans här så börjar några kompisar i Bend, Oregon fundera på hur man skulle kunna ta metallflaskan till nästa nivå. Så här tänkte de:

Att använda livsmedelsklassat stål var självklart då man ju slipper att ha någon beläggning på insidan och får en flaska som varken ger ifrån sig eller tar upp smak. Men sedan ville man lägga till några saker till: om man vacuumisolerar flaskan så kommer den att hålla din kalla dryck kall och din varma dryck varm. Man slipper kondens på utsidan av flaskan och man slipper bränna sig om flaskan är fylld med het dryck.

Hittar med dessutom en lackmetod som ger bra grepp och ger optimal färgåtergivning så får man en skön och snygg flaska som man alltid vill ha med sig.

namnlos

Nu fattades bara ett namn. ”Hydro Flask” var lika enkelt som genialt och resten är historia. Idag är Hydro Flask ett av världens ledande företag när det gäller isolerade flaskor, muggar och mat-termosar. De håller din kalla dryck kall och din varma dryck varm, tål hur mycket stryk som helst och är dessutom snygga att se på och sköna att hålla i.

Tävling: hur många timmar håller flaskorna din dryck kall? Tre st vinner varsin Standard Mouth med Sport Cap.

Tips; här kan du hitta svaret och också läsa mer om Hydro Flask, här är en video där svaret också finns!

Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats