Emma Barremyr

Energi, pepp och måndagsbestyr!

God morgon ♥

En ny vecka är här och jag känner mig för ovanlighetens skull otroligt pepp på måndag. Jag har vaknat upp till solsken och känner mig påfylld av energi efter helgens festligheter. Så tacksam för det!

Energi och pepp är inget jag blivit bortskämd med att känna under den här graviditeten, så jag njuter varje liten stund det händer! Är övertygad om att det kommer bli en bra måndag och ser fram emot dagens bestyr!

 

Idag ska jag:

>> Göra mina vanliga måndagssysslor, bland annat beta av mailen samt skriva ihop och tidsinställa några blogginlägg för veckan!

>> Njuta av att gå en lugn promenad i solskenet!

>> Besöka barnmorskan för att mäta magen, lyssna på bebis hjärta, ta blodtryck och prata ut om den senaste veckan.

>> Fixa nya glasögon (gjorde en ny synundersökning förra veckan som visade försämrad syn, så idag ska jag välja nya bågar till mina nya glasögon).

>> Hämta barnvagnen och babyskyddet! Åh, som jag längtat!!!

>> Avsluta dagen med ett långt och varmt bad, lugn musik och ett stort fruktfat. Slurp ♥

 

IMG_9068

 

Har massa överbliven frukt från helgens kalas, så ett fruktfat likt ovan till badet ikväll är något jag ser fram emot…!

 

Vad har ni för måndagsplaner?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda Assarsson

    Det fruktfatet asså 🙂
    Jag bara älskar frukt!!

    Startat dagen med promenad med ljudbok (Drunkna inte i dina känslor) och nu ska jag njuta av en sconesfrukost lääääänge….
    Plugg, blogg och ett pass på cykeln blir det senare och ikväll mys med min grabb 🙂
    Blir en bra måndag!!

    Njut av allt härligt du har planerat idag Emma 🙂

    1. Emma

      Jag också! har varit mitt stora begär den här graviditeten 😀 Låter som du fick en härlig start på din måndag Linda, hoppas att den fortsatt så och att du fått en fin kväll med din kille! Kram

  2. Linn

    Vilken härlig känsla att vakna upp till! Måndagspepp när den är som bäst! Jag har en fundering, sa din optiker något om förändrad syn under graviditet? När jag skulle boka min undersökning sa optikern att det inte är någon bra idé att göra det när man är gravid för att synen kan påverkas av alla hormoner och sedan återställas när graviditet/ amning är över. Då kändes det så ovärt att köpa nya glasögon.

    Ha en fantastisk måndag!

    1. Emma

      Jaa, den peppen får man ta vara på 🙂 Ja optikern sa att synen kunde förändras under graviditeten, men jag märkte av sämre syn redan innan och det var över tre år sedan jag skaffade nya glas. Nu var det ingen jättestor förändring så det är nog ingen fara, men jag är tacksam för att du uppmärksammade detta! Kram

stats