Emma Barremyr

Judits ord om PT-online

Inlägget presenteras i samarbete med mitt eget företag – PT by Emma.

Hej kompisar ♥

I över tre år har jag nu drivit min PT-onlineverksamhet och dagligen coachat tjejer och killar till en hälsosam och välmående livsstil. För mig är det helt magiskt att jag fått vara en del i dessa människors liv, torts att vi aldrig träffas fysiskt. Jag ser ofta hur mina klienter utvecklas både fysiskt och mentalt, och många inser hur mycket mer än bara träning och kost hälsa faktiskt är. Och det är precis det jag brinner så mycket för – att få coacha och vara en del i mina klienters väg till hälsa, balans och välmående! Det är så himla stort och jag är oändligt tacksam för att jag får göra detta!

Jag har aldrig jobbat med några extrema metoder och pekpinnar, utan mitt största mål som PT är att få människor att må bättre och att ta hand om sig själva. Jag vill få människor att tänka långsiktigt och den viktigaste insikten många får är att det är dem själva som påverkar hur de mår och hur deras liv ser ut. Alla är vi olika och mår bra av olika saker, därför är mitt jobb att vägleda varje kund till vad just hen mår bra av!

PT-online är en stor del av mitt företag som jag älskar av hela mitt hjärta! Det är så roligt att kunna följa och coacha klienter online, det ger mig en större möjlighet att nå ut till fler personer!

Judit har varit PT-onlinekund hos mig de senaste 5 veckorna och här nedan delar hon sin utvärdering av tiden hos mig med er!

dsc_2028

Judits utvärdering, 5 veckor kost och träning online

Jag har tyckt träningen varit jättekul! Först undrade jag lite över att jag skulle göra samma träningspass på gymmet hela tiden men förstod sedan varför. Och eftersom jag inte var så van vid gymmet innan så var det skönt och tryggt att veta vad jag skulle göra när jag kom dit och att jag kände maskinerna m.m. Löpningen har jag också tyckt om men har ibland fått svårt att få till löpningen på söndagarna. Men intervallerna har ändå varit roligast och nog också gett mig mest!

Kosten har gått bra, det ändras inte över en natt men att ha sakerna konkret nedskrivet och markerat så är det enklare att förhålla sig till dem och jobba på det. Jag har gjort ett matschema för den här veckan och är väldigt spänd över att jobba vidare själv. Som du sa så är fem veckor inte så mycket men det har gett mig en jättebra grund att jobba vidare med

Jag tror inte jag har saknat något, du har alltid funnits där och svarade snabbt när jag väl hörde av mig med frågor och gav bra svar.

Jag har nog nästan fått mer än jag förväntat mig! Eftersom du inte lagt ett strikt kostschema så har jag lärt mig otroligt mycket på vad jag ska tänka på och att jag måste få i mig mer protein osv. Träningen var också bra och gav mer resultat än jag väntat mig. Hade svårt att hinna med träningen förra veckan men har ändå märkt ganska stor skillnad på främst armarna men också benen väldigt mycket.

Kontakten med dig har varit bra. Jag har ju inte skrivit alla dagar osv men när jag väl gjorde det så gav du bra feedback på det jag gjorde och du hade alltid konkreta svar på vad som saknades innehållsmässigt i maten tex. Samt att du gav retoriska frågor som gjorde mig mer eftertänksam.

Jag har lärt mig att inte jaga att vara vegan. Det är något jag försökt uppnå ganska länge men har inte riktigt varit påläst så mycket som jag borde så tror att det har ganska stor inverkan på hur jag har mått. Jag har börjat äta ägg framförallt, men också kvarg och keso. Det har underlättat mycket och det är mycket enklare att hitta bra mellanmål osv som inte innehåller massa konstiga ämnen. Jag har lärt mig att lyssna på min kropp när den säger att jag inte behöver äta mer, samt att jag oftast äter långsammare nu. Detta är fortfarande något jag kommer jobba vidare med men jag vet att jag ska vara uppmärksam. Jag har också lärt mig att gymmet inte är farligt. Även om det finns massa människor där som lyfter tyngre än jag så gör det ingenting och de har inte mer rätt att vara där än jag.

Jag vill också tacka dig Emma för att du varit så fin och förstående! Har bara fått massa possitiv energi från ditt håll som stärkt. Jag ville göra det här för att slippa gå runt och känna som att jag höll på att bli sjuk hela tiden och för att få mer kontroll över min kropp och mina muskler. Jag känner mig inte sjuk längre och jag känner att kroppen och mina muskler börjar hänga med mer. Även om jag ätit socker vissa dagar och inte hunnit med träningen andra så har du gett mig en jättebra nystart i träningen och kosten igen! Jag är jätteglad för det för nu känner jag bara att det ska bli så kul att fortsätta framåt. Så tack så jättemycket!

Kram Judit

dsc_2113

Foto: Caroline Dahlén

Är du intresserad av att träna med mig? 

Jag kommer ha möjlighet att ta emot ett gäng nya PT-klienter efter jul innan jag sedan går på föräldraledighet i mars. Jag har platser tillgängliga för dig som vill köra PT i gymmet, men även för dig som vill ha en PT-online. Jag söker dig som vill jobba långsiktigt med din hälsa. Tveka inte att höra av dig om du behöver in hjälp ♥

Läs mer om Personlig Träning här!

Läs mer om PT-online här!

 

Inlägg i samarbete med mitt eget företag PT by Emma.

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    På tal om mammaledighet – hur ska ni göra med den? (och pappaledighet). Kan inte minnas om du skrivit ett inlägg om detta tidigare, men det skulle annars vara kul att läsa om.

stats