Emma Barremyr

Det drömmer jag om i helgen!

Hej vänner ♥

Är det något jag har saknat under den här hösten så är det att vara utomhus. Jag har saknat att vandra, gå långa promenader, hitta på äventyr, gå på picknick, grilla och dricka varm choklad i skogen, andas frisk luft och bara få vara i naturen.

Den här hösten har varit så otroligt fin och härlig, men jag har mest tittat på den från soffan genom fönstret och det liksom kryper i hela mig av längtan att få komma ut igen. Eftersom jag mått dåligt så länge har jag varit ute alldeles för lite, och jag har abstinens på natur!

Jag längtar efter skogen! Jag vill vandra i naturen och känna friheten från det gröna. Dricka något varmt och fylla kroppen med energi från smörgås och choklad. Hoppa på stenar. Leta efter svamp. Andas frisk luft. Springa ikapp med hunden. Sitta still och titta på en utsikt. Där och då är jag som mest levande!

I helgen satsar vi därför på att komma ut en sväng med matsäck för att vandra och ge kropparna en dos wellness och rörelse i naturen! Väderleksprognoserna har lovat strålande solsken och min gravidkropp ska få rastas ordentligt!

Tjooho!

img_6569 img_6567 img_6582 img_6586img_65741

Bilder från en novemberdag i skogen för snart tre år sedan!

Det var en härlig dag!

 

Vad drömmer ni om att få göra just den här helgen?

Vill uppmuntra er till att ta hand om er själva och göra just det NI behöver här och nu ♥

 

STOOOOR fredagskram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Vilken underbar längtan! Hoppas verkligen att ni kommer ut en sväng tillsammans, om än bara för en liten stund.
    Själv ser jag fram emot att landa hemma igen efter en intensiv vecka på resande fot. Träna, umgås med nära och kära, äta gott och bara vara.
    Kram till dig (er) <3

stats