emmabarremyr

Emma Barremyr

Höstens ljudböcker är gratis

Hej vänner ♥

Under året som gått har jag haft ett fint samarbete med Nextory, som även fortsätter nu under höst och vinter! Det betyder att jag fortfarande kan ge dig som inte testat tjänsten än gratis ljudböcker i en hel månad. Höstens ljudböcker är alltså gratis – tjooho!

Sedan jag upptäckte Nextory tidigare i år har jag plöjt böcker som aldrig förr – det är en sån himla bra grej! En prenumerationstjänst där du har tusentals boktitlar att lyssna på eller läsa i mobilen/ surflattan. Själv lyssnar jag när jag åker bil, är ute och går, när jag fixar mig på morgonen, lagar matstädartränar eller vilar. Det är avkopplande och jag gillar känslan av att hela tiden ha en bok på g som jag längtar efter att få lyssna på!

Ange koden “PTBYEMMA” om du vill ta del av erbjudandet!

>> Klicka här för att komma till registreringssidan!

PS. förbered dig på att ta fram visakort och knappa in siffror, inget dras direkt utan endast månad 2 om du vill fortsätta och inte säger upp. DS.

img_7338

Under de månader som jag legat hemma och varit dålig har jag plöjt igenom alla “Fifty Shades of Grey-böckerna” och för tillfället lyssnar jag på “Flykten” av Hanna och Amanda. Bra böcker som jag rekommenderar!

En annan helt fantastiskt bra bok som jag skulle vilja tipsa om är “Drunkna inte i dina känslor” av Doris Dahlin. En GRYM bok som handlar om att vara en HSP – en Highly Sensitive Person. Jag kände igen mig något enormt mycket i den boken och rekommenderar alla er som är “känsliga” personer att lyssna på den boken. Så lärorik och bra ♥

Såhär beskrivs den i Nextory:

ENA DAGEN stark och kraftfull, en entusiastisk visionär som står längst upp på barrikaderna. Nästa dag känslig intill hudlöshetens gräns, en bräcklig skugga som helst vill dra täcket över huvudet och aldrig mer visa sig för omvärlden igen. Och visst … alla människor har ju olika lägen, eller hur? Men kanske är du extra känslomässigt begåvad. Kanske är du en HSP – en Highly Sensitive Person? I så fall är det här en bok för dig. Förhöjd känslighet är en fantastisk gåva både för en själv och omvärlden – en gåva som också kan vara bökig att leva med. När omgivningen säger »du inbillar dig« och »du är överkänslig« kan det vara lätt att känna sig fel. Särskilt krångligt kan det bli om man både har en extra känslighet och är stark och utåtriktad. Sådana är den här bokens författare. StarkSköra kallar de det. I Drunkna inte i dina känslor berättar de om sina och andras erfarenheter, vad forskarna säger om känslor och känslighet och om tänkbara orsaker till att närmare en femtedel av alla människor tros vara mer emotionellt begåvade än andra. Men de ger framför allt massor av konkreta tips till dig som vill lära dig att leva – och överleva – med din känslobegåvning så att det gagnar både dig och din omgivning. Drunkna inte i dina känslor – lär dig simma i stället!

img_7353

På min lyssningslista framöver står:

>> Med känsla för barns självkänsla av Petra krantz

>> Mamma är bara lite trött av Sara Beischer

>> Jag är inte perfekt, tyvärr av Michaela Forni

>> Visning pågår av Sofie Sarenbrandt

>> Babyboost av Isabella Löwengrip

>> Rum 112 av Sofie Sarenbrandt

Lite blandade böcker kan man säga! Några härliga deckare (älskar Sofie Sarenbrandts böcker), några med fokus på barn och ett par med fokus på personlig utveckling och psykisk hälsa! Ser verkligen fram emot att läsa Michaelas bok som jag hört så mycket om ♥

img_7349

 

Ni som fortfarande inte har testat – missa inte det grymma erbjudandet att kunna njuta av gratis böcker i höstrusket!

 

Fler boktips!

>> Vad jag lyssnade på i våras

>> Vad jag lyssnade på i somras

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. IBS eller?...

    Hej! Jag har bokat tid till läkaren och ska dit snart. Jag har själv försökt ta reda på vad jag har för magproblem, allt ifrån magkatarr till IBS. Just nu misstänker jag att det är IBS men är inte alls säker. Mitt magproblem började förra våren då jag hade exakt samma som jag har nu fast mycket mildare, dock gick magproblemet över på sommarlovet. När det hade gått två veckor efter skolstart den här hösten fick jag samma problem igen, tänkte att det skulle gå över precis som i våras dock blev det värre. Jag har ont varje morgon, ungefär samma tid cirka klockan sex vaknar jag och har så ont i nedre delen av magen, det känns som gaser. Så jag går upp, går på toa. Då är problemet borta tills jag lägger mig ner igen. Jag vill också tillägga att problemet försvinner direkt när jag ställer mig upp, inte p.g.a att jag går på toa. Jag sätter på en värmedyna så jag kan försöka koppla av. Andra gången när jag måste gå upp måste jag rusa till toaletten för att det gör så ont, antingen får jag diarré eller är hård i magen. Jag har även halsbränna som gör att jag mår jätte illa, men har en receptfri medicin som tar bort illamåendet så länge att jag klarar av att få i mig min lilla filmjölk till frukost. Jag klarar inte av att borsta tänderna på morgonen på vardagarna utan får då kräkreflex så jag måste spy. Lider också av panikångest. Dock har jag inga problem under dagen alls, ibland blir min mage hård som sten på kvällen medan den är uppsvälld som en ballong på morgonen. På resor försvinner problemet helt, när jag kommer hem igen får jag tillbaka de. Jag har även tagit bort all laktos. Nu äter jag omeprazol för magkatarr men det hjälper inte. Jag har alltid ont i nedre delen av magen, hela “området” (från vänster till höger sida) under naveln men att det trycker mer på vänstersida så det gör aldrig ont ovanför naveln. En morgon hade jag ont precis under vänster revben som jag har läst att man brukar få vid IBS men det var en engångshändelse. Min mage svullnar heller inte upp så mycket att man ser det, utan det är jag som upplever det så. Ibland känns det som gaser då jag kan massera men ibland måste jag spy bara jag nuddar min mage. Jag upplever även ett tryck i nedre delen som jag har hört att man får om man har IBS. Jag ska som sagt till läkaren, ska avsluta mitt långa meddelande nu men vill bara höra om någon känner igen sig.
    Mvh

stats