Emma Barremyr

En dag i skogen!

Hej vänner ♥

Vad är bättre än en lång utedag i skogen? En dag med kärlek, hund- och pojkvänssällskap, vandring, skog, sol, utsikt, matsäck med varm choklad och ostsmörgåsar, långa konversationer, stunder av tystnad, naturens grönska (fast det borde vara vitt nu) och fokus på nuet?

För mig finns det inte mycket som slår det!

I lördags packade jag och Pelle ihop en matsäck och begav oss ut på en långtur upp på Gräsberget. Tassen tog vi också med oss, och vilken lycka det var även för honom, se bara bilden nedan vad han njuter, busen!

IMG_6567

IMG_6569

img_6574

IMG_6582

 

I matsäcken fanns varm choklad, ostsmörgåsar och frukt, mums vad gott det smakar med mat ute!

Min ”ostsmörgås” gjorde jag genom att vispa ihop 2 ägg med 1 msk kokosmjöl och 1/2 tsk fiberhusk. Häll ut på en tallrik och micra på högsta effekt i 2 min. Proteinrikt kokosbröd klart! På med massa ost

Den varma chokladen bestod av 4 dl mjölk, 1/2 dl kokosmjölk, 4 tsk kokossocker och 1-2 msk kakao som kokats ihop till en rykande het choklad, mums!

 

img_6586 img_6587

IMG_6590

IMG_6596

IMG_6597

IMG_6607

 

Vilken fantastisk dag det var! Ingen stress, bara massa tid med fokus på nuet som laddade mig med energi. Det kändes underbart att äntligen få komma ut på en längre tur och även få gå lite uppför. Gräsberget är runt 350 meter och vi ska upp på nästan 6000 meter, så det är lite skillnad, hehe. Men ändå! Nästa onsdag är det en månad tills vi åker och förhoppningsvis hinner vi med några långturer till under december innan vi ger oss av!

Den här veckan hinns det dock inte med något långpass, men däremot ska jag försöka få till ett gäng backintervaller i Bryngfjorden innan Stockholmstrippen till helgen!

Kram / Emma.

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. H

    Såå vacker natur. Helt otroligt att vi lever i en sån vacker värld. Du är så smart som går ut ch njuter av naturen. Det är så avkopplande och gör så mycket för såväl kropp som själ! You go girl! :p

stats