emmabarremyr

Emma Barremyr

Fredagslistan

God morgon ♥

Vi startar upp fredagen med en härlig fredagslista som jag hittade hos Cecilia. Den sammanfattar veckan på ett bra sätt vilket känns kul!

img_2688

Veckans bästa?

Känslan av att jag börjar få livet tillbaka efter mååånga veckor hemma på soffan med illamående! Den här veckan har maten börjat smaka gott igen (åh, vad jag älskar att kunna njuta), jag har varit ute på promenader och fått frisk luft och jag har också tränat ett par styrkepass. Ren och skär lycka är vad det är! Energin är tillbaka och jag är så pepp på att äntligen börja jobba heltid igen nästa vecka!

Veckans godaste?

Haha, tro det eller ej, men alltså varmkorven med de stuvade makaronerna vi åt i måndags!!! Mina smaklökar har förändrats så sjukt mycket under graviditeten och aldrig trodde jag väl att jag skulle tycka varmkorv var gott. Efter varmkorven kommer alla underbara fruktsalladen jag njutit av på kvällarna. Mums!

img_2684

Veckans tråkigaste?

Bokföringen och allt administrativt arbete som kommer med eget företag. Det är dags att lämna in momsdeklarationen och jag har inte bokfört på evigheter, så där har jag en hel hög med jobb som väntar!

Veckans tuffaste?

Att jag sover så fruktansvärt dåligt! Jag har tidigare berättat för er om nästäppan och tagit till mig av tipsen ni gett mig, men det är inget som funkar, och varje natt präglas av långa vakenperioder för att få nästäppan att släppa så jag kan somna om. Så störande att jag är så känslig och inte kan sova med täppt näsa.

Veckans tanke?

Jag tänker mycket på hur otroligt känslig jag blivit som gravid. Jag antar att det är normalt, men jag som redan är väldigt känslig upplever att jag är extremt känslig just nu. Alla känslor är så otroligt mycket starkare och det nästan värker i hjärtat på ett sätt som jag aldrig känt tidigare av både glädje, kärlek, sorg, medkänsla, längtan, frustration och ja – typ allt som går att känna! Det tar lite på krafterna måste jag säga. Någon som känner igen det där?

img_2693

Veckans vackraste?

Naturens underbara skönhet ♥ Solen kom äntligen tillbaka i onsdags och helt plötsligt skiner världen upp igen! Har njutit så mycket av gå promenader i skogen och känna solens strålar i ansiktet.

Helgens planer?

De berättar jag om i ett inlägg senare idag!

 

Ha en fantastisk fredag allihopa! Ta hand om er, ta några djupa andetag då och då, och påminn er om stunden här och nu 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Känslorna under graviditeten ja… Det hände vid upprepade tillfällen (främst i slutet av andra graviditeten) att jag var tvungen att stänga dörren till kontoret på jobbet och gråta en liten skvätt…över i princip ingenting 🙂

    1. Emma

      tack för att du delar med dig! Det är jobbigt med alla känslostormar och skönt att höra att man inte är ensam 🙂

stats