emmabarremyr

Emma Barremyr

Onsdagsmiddag hos Lina och Martin

Hej vänner ♥

Onsdagskvällen tillbringades hos Lina och Martin där vi blev bjuda på en smarrig tvårätters middag följt av soffhäng framför Bonde Söker Fru. Det var onsdagsmys på hög nivå och jag kände mig så glad och tacksam över att jag äntligen orkade ut för att hitta på något en kväll. Det var länge sedan sist!

Vi blev bjudna på tomat- och mozzarellasallad samt ugnsstekt torsk och pressad potatis som serverades tillsammans med en sås på brynt smör, créme fraîche och gräslök. Jag var hungrig och riktigt sugen på mat, så det smakade så bra!

Till efterrätt hade de fixat en smarrig fruktsallad med banan, vindruvor, apelsin, ananas, mango och passionsfrukt som vi åt med vispad grädde! Det är ju mitt beroende just nu som jag äter varje kväll, så tacksamheten över att de tänkte på mig och fixade det gjorde mig så glad ♥

img_7366 img_7361 img_7363 img_7362 img_7365 img_7370 img_7376 img_7378

Såna här kvällar förgyller verkligen vardagen! Det känns som att jag fått livet tillbaka igen nu när jag mår bättre och jag gråter nästan av lycka över att kunna njuta av mat igen. Nu kanske det till och med blir roligt att vara gravid framöver, hihi!

 

Vad gjorde ni igår kväll?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats