God morgon ♥
Det här med att planera maten är lite av min grej när vi åker iväg såhär. Mitt stora matintresse uppskattas som tur är av alla i familjen och det är jag (tillsammans med mamma) som står för det mesta när det kommer till planering, förberedelse och matlagning! Förra veckan bakade jag både bröd och mellanmålsbollar, skrev matsedel, handlingslistor och förberedde det som gick att förbereda!
Det är så himla kul att få planera maten såhär, och även att få storhandla tillsammans med mamma inför resan som vi gjorde i lördags. Mamma hjälper till med mycket, även om jag helst vill vara den som fixar frukost, lagar lunch, middag och servar här i stugan!
Vi har inte riktigt bestämt när vi ska äta vad, men såhär ser planeringen ut vad gäller frukost, lunch, middag och mellanmål för veckan här i Idre!
Frukost
>> Scones
Lunch
>> Våffellunch
>> Tomatsoppa med oregano och tofu
Middag
>> Toast med ädelost, päron, valnötter och honung + sallad
>> Halloumistraganoff med quinoa
>> Pulled beef
>> Restaurangmiddag
Mellanmål
>> Rawbars
>> Majskakor
>> Smoothie
Läs också:
Tips på bra mat att ta med ut i skidbacken!
Kram / Emma.
Hej underbara du! Vill först börja med att tacka för all den hälsosamma inspiration som du ger oss! Tack!!
Jag har frågor kring mensen som lyder följande: Hur ska man hantera sin uppsvälldhet? Ska man fortsätta med sina vanliga rutiner trots mensen? Hur undviker man att gå upp i vikt under mensen? Vad ska man äta?
Kram, tilda
Sötnos! tack för dina fina ord, de värmer! Jag tar upp din kommentar i ett inlägg på bloggen 🙂
Kram