Emma Barremyr

Sol, skidlycka och frukostbuffé

Hej vänner ♥

Vilken dag vi har på fjället, det är fantastiskt! Kanske har ni lika underbart väder där ni är? Jag hoppas det 🙂

Såna här dagar på fjället är så otroligt fina! De är oslagbara och jag älskar känslan av att hela jag ler – både inombords och på läpparna. Solen gör mig glad och de fina backarna gör mig lycklig! Det här är skidåkning när den är som bäst – när jag kan njuta i både liften och i backarna! Tänk att det är så fint fast det är så sent på säsongen!

I morse gick vi över den nypistade backen till PW kök och bar (Pernilla Wibergs hotell) för att äta frukost från frukostbuffén. Och vilken frukostbuffé! Det blev en bra uppladdning inför skiddagen!

idre28idre30

idre27

idre25

 

Frukostbuffén tillhörde en av de bättre om du frågar mig. Jag är ingen ”bacontjej” utan är mer nöjd om det finns t.ex. mycket frukt och bär, goda ostar och ett bra bord där en kan göra egen müsli. På PW kök och bar fanns det alltihop och gissa om jag var nöjd? I den laktosfria filmjölken hamnade massa riven kokos, linfrön, hasselnötter, mandel, cashewnötter, torkade aprikoser, russin, bananchips, pumpakärnor, solrosfrön och sen en hel hög blåbär och jordgubbar på det, mums 😀 På tallriken bredvid – renkorv, brieost, hjortronmarmelad, vindruvor, grönsaker, melon och en underbart krämig äggröra! På det en kopp grönt te och sedan var jag mer än redo för en dag i backen!

 

idre26 idre22 idre32 idre33

 

Nu blir det en lugn tur i längdspåret tillsammans med Jullan och mamsen! Pappa drar iväg i sitt eget tempo – gammal Vasaloppsåkare som han är!

 

Hoppas att ni njuter av en härlig tisdag och uppskattar just er vardag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda Assarsson

    Efter en dag som inte varit den bästa jag haft gör du och ditt härliga blogginlägg att jag känner mig gladare 🙂
    På med skorna, i med hörlurarna & ut på promenad=en omstart fick jag energi till nu 🙂
    Tack för en fin blogg Emma 🙂

  2. Sally

    Såg underbart ut! Är precis som du när det kommer till hotellfrukost 😉 Variation bland pålägg, stor musliavdelning och massa massa frukt!! Samt laktos och mjölkfria produkter 😉

  3. Rebecca

    Gud vad underbart! 😀 vilken tur med vädret ni har!
    När jag ser dina Härliga biljer Längtar jag mer och mer till om drygt en vecka då jag också åker till fjällen. Åker med familjen till Hundfjället/Tandådalen om jag inte minns fel 😉 ska bli så kul!

stats