Emma Barremyr

Solig dag i backen!

Hej vänner ♥

Vilken härlig dag i backen det varit! Jag är alldeles slut – men på ett skönt sätt! Ni vet när kinderna är sådär varma och rosiga, och kroppen värker för att jag varit aktiv utomhus en dag? Så skönt slut är min kropp just nu! Dessutom ligger middagen i magen (pannbiffar och mos för tredje gången på en vecka – tur att det är så gott) och jag tänkte slå mig ner på balkongen med en bok och kolla solnedgången! Bra liv 🙂

Solen har värmt våra själar hela dagen och det tackar vi för! Att fjället är i stort sett tomt på folk (nä kanske inte helt då, men det är lite folk) och att vi nästan hade backarna för oss själva i morse gjorde att vi åkte på nypistat ända fram till lunch! Hur fantastiskt? Det blev många sköna åk vill jag lova 🙂 Fyra timmar fram till lunch försvann i ett svep och efter att ha kommit in och fått mat i magen var det skönt med vila! Både jag och mamma var så slitna att vi hoppade eftermiddagsåkning och satte oss i bastun istället och tog sen en promenad in till ”centrum” för att handla lite mat och kika i sportbutiken! Imorgon är vi på banan igen 🙂

 

idre14 idre15 idre16 idre18 idre19 idre171 idre13

 

Hur har ni det hemma hos er? Njuter ni av våren för fullt kanske? 🙂

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats