Emma Barremyr

Boosta din löpning med BRA löparskor!

Hej alla träningssugna ♥

Även om jag är i fjällen och njuter av skidåkning kan jag inte undgå att tänka på hur mycket fantastisk löpning jag har framför mig. Våren är ju här och överallt kunde jag förra veckan jag se löparglada människor som vaknat till liv! Jag själv ska även snart gå utbildning till löpcoach och wiiieee så kul det ska bli!

När jag springer är utrustningen viktig och för att få en bra känsla är det allra viktigaste med utrustningen att välja en bra löparskoAdidas har nyligen lanserat en ny sko som jag blev lite nyfiken på – Adidas energy boost – som ska ge mer energi i löparsteget. Mittpartiet i skon ska ha en lätt studsande känsla och därmed ge dig mer energi till löparsteget! Låter härligt om du frågar mig! Vem vill inte springa med en lätt känsla och studsa fram? Det är ju som gjort för personbästa 😀

 

adidas-energy-boost-unveiled-04(1)

 

Otroligt snygga skor! De blåa är mina favoriter efter att ha tagit mig en närmare titt! Jag gillar blått – en härlig färg som lyser upp i vår!

 

 

Vad tänker ni vid köp av skor? Vad är viktigt?

 

Kram / Emma.

Det här inlägget är ett sponsrat inlägg.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda Assarsson

    Vart ska du utbilda dig till löpcoach? Låter ju galet kul!!!
    Jag köpte nya skor i helgen=knallgula!
    För mig är det viktigt med en sko som funkar bra på asfalt, då det är mitt favoritunderlag!
    Sen ska de ju vara snygga oxå 😉

stats