Emma Barremyr

Full fart – ut i backen!

God morgon ♥

Liftarna öppnar nio och precis då ska vi stå redo att hoppa på liften och ge oss ut i backarna! De första – nypistade åken – är alltid de bästa! Vi är lite nördiga alla i familjen och njuter mycket av att vara ute tidigt och åka så mycket det bara går! Några timmar går innan fika i backen smakar bättre än bäst – det slår liksom aldrig fel att gå in och värma mage och händer med varm choklad och vispgrädde! Jag längtar efter den koppen – det är just i samband med skidåkning som den smakar som allra bäst!

Frukostuppladdningen består av havregrynsvälling med kanel och ett sötpotatistunnbröd med keso och kokt ägg, apelsin och en hög russin! På det en kaffekopp (som min mage äntligen tillåter) 🙂 Yeeeeey – REDO för backen!

IMG_0135

IMG_0132

IMG_0133

 

På tal om magen igen då, tänkte ni ville veta. Jag fick antibiotika i fredags och blev bättre bums. SÅ SKÖNT! Jag har inte mått illa på hela helgen och känt mig mycket piggare igen! Magen var dock svullen igår efter att jag åt gluten till lunch, men va fasen, det överlever jag efter att ha gått med bakterier i magen i över två månader!

Ha nu en fin måndag mina vänner!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Vilken underbar start på dagen och vilken underbar dag som går er till mötes. All mat smakar som bekant mycket bättre utomhus, i synnerhet efter så mycket frisk luft och motion.
    Hoppas att ni får en riktigt fin dag!
    Kram

stats