Emma Barremyr

Hej från Idre!

Hej fina ni ♥

Hur har eran helg varit?

Jag älskar att vara på resande fot. Det är mysigt att vara på väg någonstans och jag ser det otroligt rogivande att sitta i en bil och låta ögonen vila på naturen och skogen som susar förbi utanför fönstret. Vägen upp till Idre är fantastiskt vacker! Fast mer än fyra timmar i bil kanske blir lite tröttsamt i benen, iallafall så var det ungefär precis vad mina ben klarade innan de började domna bort och klia. Att komma fram till stugan för att packa in mat, kläder och annat och sedan ge sig ut i längdspåret med en kropp som spritter av energi var fantastiskt!

Kvällen var vindstilla och vacker, och spåren fina!

idre

En bit innan Sälen stannade vi vid Sixten Jernberg Museum för att äta lunch från buffén. Hemlagad husmanskost som satt himla fint! Jag åt både wallenburgare, panerad fisk med dillsås och potatismos. En udda med fin kombination!

idre4

Det blev 7,5 km vilket kändes som en bra start på skidveckan! Musklerna är lite ovana skidåkning och blev därför snabbt trötta. Lite flåsigt såklart, men jag och mamma körde en platt bana och kunde därför fokusera på teknik och samtidigt få lite njutning!

idre7

Nu ska vi äta varma smörgåsar (standard när vi kommer upp hit) och ladda inför morgondagen! Det var ett helt år sen jag åkte slalom nu så gissa om jag längtar? Kommer somna gott ikväll lite halvrosig om kinderna efter dagens längdpass och bastubad!

Aaaaaah 🙂

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Hej!
  För det första måste jag säga vilken inspiration du är, grymt!
  Jag har två frågor som jag hoppas du kan svara på.
  1. Att ta en PW på morgonen innan frukost, vad är det för skillnad på om man går innan eller efter frukost/senare på dagen? Fördelar/nackdelar!
  2. Det har kommit väldigt många alternativ till vanlig ko mjölk, tex mandel, havre, soya, hasselnöt m.m (om man nu ska ta till det onödiga ordet ”nyttigt”) vad är då det ”nyttigaste” alternativet? Fördelar/nackdelar med ko mjölk respektive alternativ dryckerna?
  Tack! Ha en fantastisk dag 🙂

stats