Emma Barremyr

Mot fjällen!

God morgon härliga söndag ♥

Äntligen är dagen här! Dagen då vi med ett pirr i magen packar in oss i bilden och åker upp mot fjällen. Vi lämnar den södra våren och barmarken bakom oss för att möta våren uppe i norr, närmare bestämt i Idre fjäll. Det är alltid en speciellt känsla att åka upp till vårvintern i fjällen och där få njuta av skidåkning när den är som bäst! Vädret lovar minusgrader och lite sol till veckan vilket känns härligt lovande för bra backar. En meter snö i terräng  känns också härligt!

I början av veckan saknas dock halva styrkan. Idag är det bara jag, Julia, mamma och pappa som åker upp. Andra delen av gänget, alltså Pelle, Lina och Martin kommer sen på torsdag pga. jobb och studier!

Inför bilresan laddar jag upp med micromuffins med äpple, jordnötssmör och kanel toppat med keso och mer äpple – en bra start då vi förhoppningsvis kommer ut i längdspåret redan i eftermiddag – men däremellan kommer jag även hinna fylla på med lunch – uppladdningen är viktig!

IMG_0115

IMG_0109

 

Ingredienser:

  • 1 dl havregryn
  • 1 rejäl msk jordnötssmör
  • 2 msk (havre)mjölk
  • 1 ägg
  • 1 rivet äpple
  • 1/2 mosad banan
  • 1 tsk kanel
  • 1 krm kardemumma
  • 1 krm bakpulver
  • 1 krm salt

Blanda ihop alla ingredienser och klicka upp smeten i två muffinsformar. Micra på högsta effekt i ca 3 minuter. Servera med keso och live rivet äpple som du sparat till topping. Pudra över kanel.

Ät och njut!

 

IMG_0117

 

Hoppas ni njuter av en härlig söndagsfrukost mina vänner!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats