Emma Barremyr

Ruggväder

Hej kompisar ♥

För första gången på 20 år är det rent ut sagt skitdåligt väder här på fjället. Vi brukar ha väldigt mycket tur med vädret även om vi åker sent på säsongen, men inte i år verkar det som (prognosen för veckan ser inte så lovande ut, hehe)! Idag vaknade vi upp till hela FEM pulsgrader, duggregn och dimma. Blött, slaskigt och tråkigt med andra ord! Backarna var ändå helt okej och under förmiddagen var vi ute i två omgångar (med paus för att torka kläder) innan vi gav upp utförsåkningen för idag. Vi såg inte många meter framför oss på grund av dimman och det blev nästan obehagligt att åka.

Efter lunch och lite vila bytte vi om och gav oss ut på en lite längre runda i längdspåret. Det slutade i 12 underbara kilometer. SÅ SKÖNT att få vara utomhus och röra på sig i naturen, andas frisk luft och bara vara i nuet. För att inte tala om känslan av att sedan komma in och hoppa i bastun. Det är oslagbar, och jag älskar den!!!

Nu blir det pizza och kortspel resten av kvällen!

IMG_0615

Dagens väder var typ såhär!

 

Hur har ni det? Njuter ni av vår och soliga dagar eller har ni blött och trist väder hos er också?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Oj tråkigt väder! Mina svärföräldrar åker dit imorgon, hoppas det vänder! 🙂 Igår var det grått och trist här, lite aprilväder, men dagen innan var det strålande sol och blå himmel! Var ute och sprang, tur man har solskyddsfaktor haha, ansiktet kändes varm som en sol!

  1. Emma

   Det verkar som att vädret blir lite bättre framöver nu så de får nog fint de dagarna de är här 🙂 Härligt med löpning och sol i ansiktet, förstår att du njöt 🙂

 2. Linda Assarsson

  Typiskt att vädret inte är på er sida, men låter väldans mysigt det du beskriver ändå!

  I Stockholm är det gråväder och nu på kvällskvisten smattrar regnet mot rutan, mysfeeling hög!
  Morgonpromenad, långfrukost, löppass (då anade jag solen!), långlunch, bak, tända ljus, innemys = min dag so long!
  Ikväll väntas grillmiddag med sambon 🙂
  En mysig måndag i sin enkelhet!

  1. Emma

   Ja det blir ju vad man gör det till liksom 🙂

   Låter som en riktig mysdag i Stockholm! Hoppas du har en fin vecka! Kram

stats