Emma Barremyr

Frukost på Pernilla Wiberg Hotell

God morgon vänner ♥

Alltså vet ni? För första gången på 20 år stod vi INTE redo i liftkön när de öppnade klockan 9.00 idag. Vi vaknade upp till hällregn och beslutade oss för att skippa utförsåkningen. Vi har aldrig tidigare varit med om att det regnat här den här tiden på året. Snöstorm har däremot inte varit ovanligt och vi har till och med varit med om att det snöat flera gånger när vi varit här på sommaren. Vi är vana vid sn, men nu regnar det alltså, och jag antar att det finns en första gång för allt! Om det lättar upp senare satsar vi nog på en tur i längdspåret, annars myser vi inomhus och tar kanske en tur till gymmet idag istället.

Eftersom vi inte hade någon brådska ut i backarna gick vi över till Pernilla Wiberg Hotell och åt en lång, mysig och alldeles underbar frukost utan någon stress! SOM jag älskar frukostbuffén där! Jag petade i mig ett par glutenzym och kunde sedan njuta av färsk bröd och nybakade croissanter med goda pålägg så som lax, keso, grönsaker, bresaola, goda ostar, marmelad, ägg och kaviar. Vid sidan av en stor kaffekopp och en skål med hallon och blåbär toppat med riven kokos, nötter, russin, frön och torkad banan!

MUMS!!!!

En riktig drömfrukost och en finfin start på tisdagen trots det dåliga vädret!

IMG_3904 IMG_3906 IMG_3902 IMG_3910 IMG_3913 IMG_3914

Jag längtar redan tills nästa gång vi äter frukost här, vilket blir när resten av gänget kommer upp!

 

Hoppas att ni fått en fin start på eran tisdag vänner ♥

Ta hand om er och ha en underbar dag!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Glutenzym-tabletterna låter verkligen för bra för att vara sant! Jag är superkänslig mot gluten och blir jättedålig av det (trogligtvis pga min IBS), men du menar alltså att jag kommer kunna leva ”normalt” bara jag tar två sådana här tabletter? Det låter som rena rama drömmen! Jag förstår att det här är något man inte alltid ska göra, utan bara när det inte finns några andra alternativ. Men känns nästan läskigt att prova haha, är rädd att jag ska må dåligt.. Tacksam för svar och tack för fina tips!

  1. Emma

   Det tyckte jag också! Jag är väldigt känslig mot gluten, men dessa gör att jag kan äta det då och då. Självklart inte överdrive mängd, men vid restaurangbesök, middagsbjudningar och liknande är de kanon! Jag kan ju inte garantera att de funakr för dig, men för mig har de funkat väldigt bra 🙂

  1. Emma

   Det blir det, nu på kvällen kom till och med solen fram 🙂 Det blir var man gör det till, stugmys är inte fel alls ju 🙂

 2. ISA

  behöver jag ens säga att det där verkar mer najs än skidåkning i snöslask? 😉 hoppas ni får lite vårsol i backarna nu dock! kram

 3. Ellinor

  Inget ont som inte har något gott med sig 😉 Den där frukosten gick sannerligen inte av för hackor! Ser fantastiskt gott ut.
  Hoppas att ni får en fortsatt fin och mysig dag, oavsett väder.
  Kram <3

  1. Emma

   Precis, att sitta med en sån frukostbuffé slår ju det mesta 🙂 Skönt att det finns alternativ när vädret sviker 🙂 Kram

stats