Emma Barremyr

Fem favoriter till adventsfikat

Hej vänner ♥

Med enbart en vecka kvar till första advent tycker jag att det är okej att tjuvstarta julbaket nu. Håller ni inte med? Vi lär ju ha lite godsaker förberedda till adventsfikat, och själv tjuvstartar jag gärna lite med julbaket för att komma i stämning. Jag tror till och med att det är okej att börja lyssna på julmusik den här helgen, hihi!

Pepparkaksbak och julmusik, finns inget mysigare

Pepparkakor och saffransbullar är mina absoluta favoriter såhär års, och jag äter gärna tills det sprutar ur öronen. Helst tillsammans med en rejäl kopp varm glögg med mandel och russin.  Åååh!

Det är bästa julfikat helt enkelt, även om det är väldigt traditionellt!

Jag har gjort en del varianter på både pepparkakor och saffransbullar, och här är fem av mina favoriter som jag rekommenderar er att testa, om ni vill ha något som både är gott och nyttigt till adventsfikat!

Åh, måste själv göra en stats pepparkakssmör nu inser jag! Så otroligt gott att ha på t.ex. gröten, pannkakorna, glassen, blanda ner i mugcakes och andra bakverk. Helt enkelt ett måste i julpysslet ♥

 

2-9-701x701

 

Och vill ni ha en sjukt gott godis rekommenderar jag även gräddlakritskolan jag gjorde förra julen! Också helt perfekt till adventsfikan!

 

Njut av fredagen och helgen mina vänner ♥

 

Stor kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats