Emma Barremyr

Josefine om PT-online

Hej vänner ♥

I tio veckor har jag coachat Josefine via min tjänst PT-online. Det har varit fantastiskt att få följa hennes utveckling som framför allt skedde mentalt, och samtidigt se henne växa i sig själv! Det är precis det här jag brinner för – att få coacha och vara en del i mina kunders väg till hälsa, balans och välmående! Det är så himla stort och jag är oändligt tacksam för de relationer jag får!

Jag frågade Josefine om hon ville dela sina tankar från våra veckor tillsammans med er här på bloggen, och det ville hon!

Här är Josefines tankar om PT-online,

”När jag skrev till Emma någon gång i juli var jag väldigt vilsen. Jag visste nog inte riktigt själv vad jag ville ha hjälp med? Jag hade förändrat min livsstil något år tidigare, men de gamla mönstren började sakta ramla över mig igen. Jag visste hur jag ville äta, men jag var så hård mot mig själv och såg allt så svart eller vitt att jag inte riktigt förmådde mig att ta mig dit på egen hand. Emma fick helt enkelt bli min peppande coach. En mentor. Min stöttepelare. Jag ville få feedback, pepp och någon annans perspektiv på mitt sätt att leva hälsosamt.

Allt det jag hoppades på att få och allt det jag önskade fick jag. Jag har än så länge bara påbörjat min resa och jag har lång väg kvar att vandra, men under mina 10 veckor med Emma har jag fått så mycket! Vi har diskuterat sötsug, balans, att inte vara så hård mot mig själv, att jag ska vara nöjd med det jag gör och allt möjligt annat. Jag har fått feedback på min kost, både de dagar jag ätit hälsosamt och de dagar jag ätit lite mer av allt det andra 😉 Emma har alltid varit positiv och upplyftande. Hon har uppmanat mig att utgå från mig själv, att tänka efter ordentligt och att slänga ut vågen. Hon har gett mig tips om vad som saknas i min kost och poängterat vikten av att känna sig nöjd med de val man gör och att träna utifrån de förutsättningar man har den veckan och just den dagen. Det har varit fantastiskt skönt att ha någon att vända sig till när det har känts som att ”allt går åt skogen”. Jag är ganska säker på att jag kommer ta hjälp av Emma igen. I vilket syfte vet jag dock inte riktigt än. Det får tiden utvisa 🙂

Ett stort tack till dig, bästa Emma!

 

Tusen tack för dina fina ord och för att du delade det med oss Josefine ♥

 

DSC_3945

FotoCaroline Dahlén

 

Kläderna på bilden kommer från ett pressutskick från Sportamore, märke: Blacc.

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats