Emma Barremyr

Tips på helgfrukost!

God morgon solstrålar 

Det är lördag och du är värd något alldeles extra!

Med något extra så menar jag såklart att du ska ge dig själv en ljuvlig helgfrukost att njuta av!

Vill uppmuntra dig att duka upp en buffé med godsaker att starta dagen med och sedan sitta länge, antingen i ditt eget eller i sällskap med någon du håller kär. Kramas, prata, plocka fram en bok eller ta med tidningen och tillåt dig att ha en lugn och skön morgon som en nedvarvning efter veckan! Bry dig inte om att sätta på telefonen, eller bara lägg bort den för att istället njuta av det du gör, maten du har framför dig och stunden som är här och nu 

 

5 tips på goda helgfrukostar! 

 

IMG_6785IMG_6864img_3953_51ab57d8e087c31f140b9ed4IMG_5846-701x467

 

Önskar er alla en underbar helg!

Njut och ta hand om er mina fina vänner 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara M

  Om det finns något bättre än frukost- då måste det vara helgfrukost! 😉

  Jag har en liten fråga till dig Emma, och jag skulle uppskatta väldigt mycket om du tog dig tid att besvara den.
  Det är så att jag väger för lite, ynka 48 kg till mina 166 cm. Jag vill upp till åtminstone 50 kg och äter som en häst. Jag har aldrig varit en som gillar mellanmål, tycker inte om att småäta utan gillar att äta mycket mat vid måltiderna istället, och det lyckas jag sannerligen med haha, men jag går ändå inte upp! Det är helt sjukt, om jag äter mycket flera dagar i sträck- och då menar jag verkligen mycket- så kan vågen efter typ en vecka visa 49 eller 49,5 kg, men sedan om jag slarvar en enda dag och ”bara” äter vanligt, ja då visar vågen nästa dag 48 kg igen, ibland till och med 47,7. GALET JU! Varför funkar det inte? Jag äter verkligen mycket!

  1. Emma

   Ja helgfrukost är det allra bästa 😀 Tänker att jag tar upp din fråga i ett inlägg för att kunna skriva lite mer om ämnet 🙂 Kommer inom kort!

stats