Emma Barremyr

Fyra från Instagram

God morgon måndag 

Hoppas att ni haft en underbar helg alla fina läsare!

Ni som följer mig på instagram vet att jag var på möhippa för min bästis hela dagen i lördags. Självklart kunde jag inte skriva om det innan här eftersom det var en överraskning, så även om jag skrev att det skulle bli en lugn helg kan jag här med meddela att den var allt annat än lugn, hehe!

Kristin är min första kompis som gifter sig och att få vara med och fira henne på det här sättet känns så himla speciellt. På lördag vaknas det bröllop och det ska bli så roligt! Alltså, kan ni tänka er? Min bästa kompis ska bli FRU!!!! Det känns så stort!

Möhippan var en mysig historia med underbara tjejer! Vi kidnappade Kristin tidigt, åt frukost, tävlade i femkamp, åt lunch, dansade poledance och åt middag. Under dagen gjorde vi också massa lekar och sånt som hör möhippa till. Jag var nykter hela dagen och när de andra gav sig ut på krogen framåt midnatt gick jag hem och la mig!

Igår startade jag dagen med en långfrukost i mitt eget härliga sällskap, och mötte sedan upp Pelle som varit i Sunne under helgen vid svärföräldrarnas sommarstuga. Där tillbringade vi hela dagen, vilket var ett härligt avslut på helgen! Vi låg i solen och glassade, grillade och hade det allmänt gött!

 

6-19

 

Femkampen ute i Skoghall avslutades med ”Bungyrun” som var så jäkla kul! Googla på det ska ni få se 😀

 

2-69

 

Mina älskade kompisar, Kristin och Josefin!

 

2-70

 

Söndagsfrukosten som bestod av paleobröd med keso och ägg, jordgubbs- och limesmoothie + kaffe!

 

4-25

 

Det var skönt att få några timmar i solen igår, det har det inte blivit alltför mycket av i sommar!

 

Nu är det dags att ta tag i den nya veckan för min del. Måndagar är alltid den dagen jag har mest att göra, så det är skönt att komma igång med jobbet i tid 🙂

 

Hoppas att ni får en riktigt härlig dag!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats