emmabarremyr

Emma Barremyr

Veckans matsedel

Hej vänner ♥

Vad jag förstod förra veckan så var det många av er som uppskattade veckans matsedel som jag la ut och därför tänkte jag att vi kör en favorit i repris den här veckan!

Jag kom hem från Stockholm ganska tidigt igår och hann därför med att både storstäda lägenheten, skriva matlista och storhandla för veckan. Det är otroligt skönt att få dessa måsten gjorda 🙂 Idag har jag som sagt en ganska lugn dag här hemma (medvetet planerat eftersom jag vet hur mycket jag är i behov av att vara hemma och vila när jag varit ute och rest), men imorgon drar veckan igång med PT-kunder och andra uppdrag och då är det skönt att maten är planerad!

 

Här är veckans middagar, med flera favoriter i repris även den här veckan. Hoppas det ger er lite inspiration!

 

Måndag: Linsburgare i kokosfrallor

 

IMG_2613-701x467

 

Tisdag: Bönpasta med tomatig tonfisksås (recept kommer under veckan)

Onsdag: Lasagne med aubergine

 

IMG_1050-701x1022

 

Torsdag: sötpotatis- och rödbetsbiffar med keso och sallad

 

img_2068_509d199c9606ee063391479f

 

Fredag: basilikabakad kyckling med kokos- och ananasris

 

img_0474_50a25a40ddf2b3505000009e

 

Lördag: Fisk- och räksoppa med saffran och basilika

 

IMG_5902-701x467

 

Söndag: Vegetarisk tacos

 

IMG_2940-701x467

 

Har ni planerat maten för den kommande veckan?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Vad massa härlig inspiration du ger! Jag provade den basilikabakade kycklingen idag – det var fantastiskt gott! Jag hoppas det gick bra att jag la ut receptet på min blogg, jag länkade dig såklart eftersom det är ditt recept! Ha en fortsatt fin dag och fortsätt med din härliga blogg – den är så himla bra 🙂

    1. Emma

      Tack 😀 Vad roligt att du gillar Sofie! Självklart var det okej att du la ut det när du länkade, tack för att du gjorde det! Hoppas du får en riktigt fin helg 🙂 Kram

stats