Emma Barremyr

Be Your Best Convention 2014

God morgon måndag ♥

Efter en helg på vift känns det himla skönt att ha en dag på hemmaplan med planeringjobb för veckan, PT-online och tid för bloggen idag, och jag började faktiskt dagen med en rejäl sovmorgon. Eftersom helgen bestått av tidiga morgnar och mycket träning är sömn och mat den bästa återhämtningen jag kan få, så 10 timmar till sömnkontot var välbehövligt. Datorn och frukosten har jag krupit upp med i soffan – kanske inte bästa arbetsställningen, men idag är det okej. Jag gillar att sitta med måndagsmailen och bloggen, med Nyhetsmorgon i bakgrunden, smutta på kaffekoppen, njuta av stunden och bara ta det lugnt. Det laddar mig med mental energi för att vara lite mer aktiv andra halvan av dagen!

Helgen har varit helt fantastisk! Bästa av allt var att få tid till systermys då Lina och jag har bott på olika orter i över ett år nu och inte setts alltför ofta, så det kändes som vi hade mycket att ta igen! Lördagen var som jag nämnt tidigare en heldag med träning tillsammans med 300 andra träningsglada tjejer, och vilken ENERGIFYLLD det var! Endorfinerna sprudlade och jag gick med ett fånigt leende på läpparna från tidig morgon ända till jag slocknade på kvällen. Igår vaknade jag upp med en skön känsla i kroppen, men också grym träningsvärk. Så underbart 😀

Jag och Lina körde totalt sex av åtta pass. Under förmiddagen körde vi fyra pass – Rocking Fit (styrka, balans, rörlighet och hjärta) med Johanna Andersson, Bäst när det gäller (kroppskontroll, stabilitet och styrka) med Anna Lindberg, Global yoga med Johanna Andersson och Tauff Play (fysträning i par) med Usama Aziz och Madelinn Fernandez. Därefter hoppade vi två pass för att vila lite, äta lunch och ta en sväng på mässan och var sen redo för de två sista danspassen – En dans på rosor och Elementary med Tobias Karlsson.

Alla pass var så OTROLIGT roliga och det finns liksom inga ord som kan beskriva känslan av dagen! Höjdpunkten var för mig att få träffa Johanna Andersson, som är en stor förebild för mig och som jag bara yogat för ”online” via Yogobe tidigare. Därför var det jätteroligt att äntligen få träffa henne, kramas och yoga tillsammans! Sen var danspasset – En dans på rosor med Tobias något av det roligaste jag gjort på länge. Jag tänker bara på hur otroligt roligt det måste vara att få dansa med honom i Let´s Dance! Träningsvärken i magen kan gott och väl komma från alla skratt under hans pass 🙂

IMG_4462 IMG_4463 IMG_4466

 

Bilderna jag tog är få och av dålig kvalitet, men jag tänkte låna några från träningsevent.se senare för att inspirera er med träningsglädjen lördagen gav! Håll ut!

 

Nu vill jag önska er en fin måndag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats