Emma Barremyr

Frukostmöte!

God förmiddag solstrålar ♥

Som vanligt susar veckorna förbi en rasande fart! Tänk att jag om en vecka är uppe i Idre och håller i träningshelgen som varit planerad ända sedan i april. Det är inte klokt ju! Igår höll jag på hela dagen – handlade en del av maten, detaljplanerade några pass, valde musik till yogan, packade ihop o.s.v… Shit vad roligt det ska bli! Mamma kommer följa med mig som assistent och vi åker upp till fjället redan på onsdag för att förbereda innan tjejerna kommer på torsdag. Jag längtar!

Idag hade jag ett frukostmöte med Åsa inplanerat på Zest, men de öppnade inte förrän 9.00 och jag vaknade redan innan 6.00 (min kropp ställer in sig fort, upp tidigt igår = vaknar tidigt idag, hehe), så jag åt frukost både hemma och på Zest. Frukosten är ju mitt favoritmål, så det gjorde inte så mycket!

 

IMG_3257 IMG_3251

 

På Zest har de goda smoothies och det passade ju utmärkt efter en smörgåsfrukost med ägg hemma! Nu har jag mycket energi lagrat i kroppen för att riva av ett styrkepass senare idag. Efter att ha vilat i en vecka tjuvstartade jag med en liten lugn löprunda igår, och det känns bra i kroppen, så idag blir det styrketräning!

I våras körde jag och Åsa en måndagsutmaning för ett gäng härliga deltagare i Karlstad. Utmaningen bestod av fyra pass (här, här, här och här kan du läsa om dem). Idag har vi planerat en ny omgång och mer information kommer inom kort!

Nu har jag en härlig dag i gymmet med mina PT-kunder framför mig!

Hoppas att ni får en grym fredag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats