Emma Barremyr

Mondaychallenge pass fyra

Tjohooo ♥

I fyra måndagar har jag och Åsa nu kört våran Mondaychallenge med ett gäng härliga tjejer! Det har varit fantastiskt roligt att få leda gruppen och få dem att kämpa utanför deras komfortzoner! Få dem att utvecklas och bevisa för dem själva att DE KAN! Alla har varit så jäkla grymma! De har fått svettas, känna på mjölksyra, testa sina gränser, skratta och träna med varandra i en strålade sol – för vilken tur med vädret vi haft! Ikväll körde vi finalen av den här utmaningen  och som alla andra måndagar bjöd Karlstad på en strålande sol och riktig sommarvärme!

Finalpasset var en överraskning och bakom överraskningen gömde sig en blandning av alla tidigare pass. Löpteknik och intervaller med mig och styrketräning med Åsa. Tufft och utmanande och jag är så sjukt imponerad av alla deltagare som kämpade sig igenom hela passet utan att ge upp!

Vilken träningsglädje!

mondaychallenge19

mondaychallenge18

mondaychallenge17

mondaychallenge16

mondaychallenge15

mondaychallenge9

mondaychallenge11

Vilken energipåfyllning alltså! Tänk att det här är mitt jobb, jag bara ÄLSKAR DET!

Nu avslutar jag och Åsa vårt samarbete för den här gången. Vi anser det båda lyckat så förhoppningsvis fortsätter vi med nya utmaningar i höst (vi har faktiskt redan nya planer på gång, hihi)!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats