Emma Barremyr

Hej tisdag!

God morgon mina sköna bönor ♥

Det är underbart att få somna i min egen säng vid sidan av personen som jag älskar mest i hela världen. Sen är det ännu bättre att få vakna upp tillsammans, speciellt efter att inte ha gjort det på flera veckor. En sån enorm tacksamhet. Vardagen. Mys och frukost tillsammans och nu träning på olika håll. Jag ska till Sats en sväng och köra styrketräning innan jag har en tid hos en ortopedingenjör som är specialist på löprelaterade skador på Klarälvskliniken. Jag har en benhinna som krånglar lite, troligtvis p.g.a. en liten pronation på vänster fot (högt fotvalv) när jag springer, så vi ska se om ett inlägg kan lösa problemet. Jag håller mina tummar för nu har jag mycket jobb med löpning framöver, samt att jag vill kunna utveckla min egen löpträning. Attans skador alltså!

Dagens frukost bestod utav en ny favorit – vildriskakor från Urtekram med avokadokeso och skinka/ avokado, skinka och ost. Till det en ägglatte såklart! Det blir en bra uppladdning inför gympasset!

IMG_0994

IMG_0986

IMG_0987

IMG_0989

 

I övrigt är resten av dagen ledig (med undantag för lite jobb med PT-online), och den lediga dagen ska spenderas utomhus med min kärlek! En lugn dag med påfyllning av sol, energi och kärlek är precis vad jag behöver ♥

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emmy

    Det här med skador är inte roligt och dessutom svåra att helt klara sig ifrån. Hoppas att du blir bra!
    En fråga också, vad vet du om stressfrakturer och rehab kring det? …speciellt då rehab för framfoten.
    Tack för en underbar blogg!!

stats