Emma Barremyr

Monday challenge och jobb med ätstörningar!

Hej vänner ♥

Dagen går undan och efter en förmiddag full med PT-onlinejobb har jag nu även betat av en urmysig lunch med Åsa. Vi körde på sallader från Zest samtidigt som vi planerade de kommande passet till Monday challenge som snart drar igång! Så KUL det ska bli 😀

Är du intresserad av att hänga på fyra måndagar med utomhusträning på Sandgrundsudden finns det fortfarande plaster kvar! Anmäl dig till emma@ptbyemma.se eller klint_@hotmail.com 🙂

Fokus på passen kommer vara:

  1. Mage, rumpa och lår
  2. Spring och ha kul – bli en bättre löpare
  3. Överkropp – puls och starka armar
  4. Surprisepass!

åsa

zestsallad

 

Nu väntar en eftermiddag i gymmet med några PT-kunder. Eller gymmet.. några av kunderna får köra ute i det fina vädret idag! Bäst att passa på att vara ute och njuta när vi kan! Vad kan bli bättre än sol, träning och frisk luft? 🙂

Senare ikväll åker jag upp till Torsby för imorgon vankas det jobb där uppe innan jag på onsdag drar till Norge på jobb resten av veckan. Jag har blivit erbjuden att komma och jobba med en tjej som har ätstörningar vilket jag ser som en fantastisk chans! Tänk att jag nu ska få jobba med att hjälpa andra med ätstörningar – det kan verkligen glädja mig att det kommit något bra ur min egen ätstörning. Själv är jag så otroligt stolt att jag lyckades kämpa mig ur det! Och kunde jag – då kan alla andra! Det viktigaste är bara att ha viljan till att VILJA BLI FRISK!

Nu måste jag kila!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats