Emma Barremyr

Solig helg!

Hej vänner ♥

Hoppas att ni haft en skön helg ute i det härliga vårvädret!

Jag var riktigt trött i både kropp och knopp efter veckans utbildning och tog mig därför en lång och välförtjänt sovmorgon ända till halv nio i lördags. Trots det fina vädret låg vi sedan i soffan framför tv:n med en långfrukost och flera avsnitt av One Three Hill. Det kändes okej och var skönt med en lugn morgon efter den intensiva veckan! Efter några timmar kom vi dock på fötter, packade väskan med matsäck och åkte sedan ut till Skutberget och gick en sväng i skogen och la oss sen på en filt och mumsade på bananplättar med hallonsylt, turkisk yoghurt och rawtella samtidigt som vi njöt av den fina utsikten och varma luften! Bra lördag!

skutberget

skutberget1

skutberget3

skutberget2

skutberget4

Igår gick dagen undan då vi åter igen tog oss sovmorgon följt av en långfrukost framför tv:n. Men vi passade på då vi kommer vara ifrån varandra i nästan två veckor framöver nu! Efter en skön morgon i soffan snörade vi på oss löparskorna och åkte iväg till Tyrskogen. Där körde jag mitt första pass som löpcoach och Pelle var såklart den lyckliga klienten! Han ska springa fjällmarathon i slutet av sommaren och jag ska agera coach! Pelle är ganska van löpare, men det finns ändå mycket att jobba på och det ska bli grymt kul att få följa honom i utvecklingen i sommar 🙂

 

Anlita mig som löpcoach?

Men hörrni! Nu när jag är löpcoach skulle det vara himla kul att dra igång några löpgrupper! Vill du utveckla din löpning eller bara komma ut och njuta i löpspåret?

Dra med dig dina vänner och hör av dig till mig på emma@ptbyemma.se så kan vi kika på ett eventuellt upplägg!

Är du kanske en nyfiken nybörjare? Hör av dig till mig så hjälper jag dig att komma igång på ett säkert sätt!

 

Och ni! I eftermiddag kommer ett inlägg om en träningshelg upp som ni inte får missa!!!! 🙂

Ha nu en fin måndag!

 

Kram / Emma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Hej! Jag skulle jättegärna vilja börja springa men har stora problem med mina benhinnor. Är det helt kört för mej då ?

    -erica

    1. Emma

      Absolut inte! Om du kommer till mig kan vi börja med förebyggande träning för dina benhinnor. Att springa i bra skor, med rätt teknik och på mjukt underlag är viktigt för benhinnorna 🙂

  2. Ellinor

    Vilken mysig helg ni haft. Skönt att bara ta dagen som den kommer utan några större måsten eller borden. Solen har lyst både mycket och länge så vi har verkligen haft all tid i världen att njuta av den – underbart!

    Grattis till avslutad utbildning också! Med solen kom också längtan och glädjen till att springa igen och förra veckan klarades 2x10km av ”bara så där” – underbar känsla det också!

    Ha det gott i solen!

    Kram

  3. B

    Hej, älskar din blogg! Har en fråga om jordnötssmör, hur får man den att hålla sig mjuk? Jag köper den krämiga versionen från green choice men tycker ändå att det är svårt att blanda i den i t ex fluff eftersom den är så hård och då blir det inget av fluffen…Några tips?

    1. Emma

      Ett tips är att blanda ut den med lite vatten innan du tillsätter det i fluffet 🙂 Då får det en bättre konsistens!

  4. Mio

    Låter som att du haft en underbar helg! Finns inget bättre än en långfrukost följt av skogspromenad och picknick ute i naturen med de man tycker om!

  5. Linda Assarsson

    Hej fina Emma 🙂
    Vilken underbar helg det varit!
    Jag är intresserad av att plugga till löpcoach, vad heter företaget som håller i den du gått?
    Ha en underbar dag!

    Kram Linda

    1. Emma

      Hej fina Linda 🙂 Jag pluggade via Urban Tribes som samarbetar med PT-school! Den var fantastiskt bra och jag är grymt nöjd! Kram

stats