Emma Barremyr

Hej från löpcoachen!

Hej alla fina läsare ♥

Här sitter jag på tåget hem till Karlstad och kan nu titulera mig Löpcoach 🙂 Jag har än så länge bara gått steg ett, men ska senare i sommar även gå steg två för att gräva ner mig ännu lite djupare i löpningens värd! Jag längtar redan faktiskt! Men nu ska jag hem och njuta av helg, låta all information sjunka in för att sedan ta tag i all ny kunskap och strukturera upp företaget lite. Jag har planer på gång! Första planen är att ta med Pelle på ett söndagspass med löpskolning och intervaller!

Vilka fantastiska dagar det varit!

Det känns som jag hunnit med så mycket, lärt mig massor och samtidigt hunnit träffa så många fina och härliga människor – både på utbildningen och tiden utöver det! Och som vanligt när en har kul så springer tiden iväg och jag kan inte riktigt förstå vart dessa dagar tog vägen?

löpcoach3

löpcoach4

löpcoach5

löpcoach7

löpcoach8

löpcoach9

löpcoach11

löpcoach12

 

Nu är det helg igen och den här helgen ska jag vara ledig. Jag behöver det då förra helgen var full med jobb och så även nästa veckas helg! Tid för att vila från jobb och sociala medier. Tid för att vara i nuet, träffa vänner och kramas med min kärlek!

Kom ihåg att ta hand om er och att njuta av helgen, det är ni värda!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helena

  Det var riktigt roligt att få chansen att träffa dig innan du klev på tåget hem idag – hoppas du svänger förbi för en smoothie igen nästa gång du är i trakterna 🙂 Coolt med löpcoach-titeln också! Grattis!

  1. Emma

   Desamma Helena! Smoothien som du mixade ihop till mig var jättegod, även carobkakan (som är min favvo från Blueberry) 🙂 Svänger alltid in för en smoothie när jag är i stan! Hoppas vi ses igen 🙂 Din blogg var jättefin förresten! Kram

 2. Linda

  Hoppas hemresan fick bra! Vi har lyckats ta väldigt lika bilder under dagen inser jag – sen att jag ser ut som ett miffo på bilden fr lunchen, äsch det bjuder jag på! Lycka till med alla planer nu och så hoppas jag att vi ses snart igen! kram

  1. Emma

   Har det lugnt och skönt på tåget 🙂 Hihi, ja det blir väl lätt så! Härliga minnen! Jag filmade en del för att kunna minnas tillbaka också- älskar känslan på utbildningar tillsammans med människor som brinner för samma som mig! Det var jättekul att få lära känna dig, och du ser INTE ut som någon miffo! Så söt så – två svettiga löpcoacher! Kram på dig

stats