emmabarremyr

Emma Barremyr

ÖNSKERUBRIK

Om jag inte jobbade med det jag gör idag skulle jag arbeta med..?

Det jag jobbar med just nu är en dröm jag länge velat förverkliga! Jag jobbar idag med människors hälsa och får kombinera det med mina stora intressen – kost och träning. Jag får inspirera andra, utvecklar mig själv, träffar fantastiska människor och styr mitt liv helt själv. För mig är det alldeles underbart och något jag trivs otroligt bra med! Jag har kämpat mig hit, till den här platsen alldeles själv och det är jag stolt över.

Men självklart har jag fler drömmar!

Om jag inte jobbade som personlig tränare vet jag precis vad jag skulle vilja göra! Något som ligger mig varmt om hjärtat är äventyr och friluftsliv. Jag älskar att vara utomhus och röra på mig och naturen är det bästa jag vet.

Att bo uppe i fjällen och jobba som guide eller ta med mig människor på äventyrsresor är en vision jag lever med och som jag även det hoppas på att kunna förverkliga en dag!

IMG_9126 - Kopia

 

Jag har en förkärlek till att laga mat i naturen och ni anar inte hur mycket gott som kan tillagas!

Jag drömmer om att ta med andra på härliga turer i fjällen och kombinera det med matlagning, utmaningar och äventyr. I Sverige och runt om i världen. Glassiga resor till paradisstränder är fantastiskt, men något så enkelt som ett tält, vandringskängor och ett stormkök i fjällen är alldeles för underskattat! För andra skulle jag vilja skapa oslagbara minnen och upplevelser i naturen, få dem att andas och vara i nuet, uppskatta det enkla i livet samt hjälpa och peppa dem klara utmaningar som de inte trodde att de kunde klara!

 

IMG_9172 - Kopia
Pizza i stormköket ute på Kungsleden!
IMG_9358 - Kopia
På fjället står tiden still, det finns inget telefonkontakt och jag kan fokusera inåt!
IMG_4724
Grönt är skönt och lugnar ända in i själen ♥
IMG_7562
Högt ovanför molnen till Afrikas tak var häftigt!
IMG_7417
Solig morgon på Kilimanjaro!
4173_1142855125634_1355807_n
Fox Glacier i Nya Zeeland!

Bilder som peppar mig till att vilja satsa mot nya mål och visioner!

Vad drömmer ni om att jobba med?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linn

  En önskerubrik/önskeinlägg- hur du tänker om barn och träning. Hur hårt man ska träna osv, då jag själv är 00:a och älskar att träna:)
  Och har en fråga, jag är sån som sätter höga krav på mig själv inom löpning, jag brukar ta tiden på en viss runda och varje gång jag ska ut o köra den rundan är jag så himla nervös för att misslyckas, men samtidigt vill jag se så jag kan klara det på ca samma tid igen(samma minut iaf som förra gången)
  Så egentligen vill jag inte ta tid, jag känner mig tvingad och är jätterädd för att misslyckas vilket är en riktigt jobbig känsla. Har du tips på hur jag ska göra? :/

 2. Alexandra

  Min dröm är att jobba med träning och hälsa på olika sätt. Som personlig tränare men skulle också vilja leda klasser utomhus, t.ex. mamabootcamp och liknande. Men första steger är väl att utbilda sig till personlig tränare. Men jag är lite feg… att det kommer vara alldeles för svårt att slå sig fram på marknaden för att lyckas liksom. :-/

  1. Emma

   Du klarar allt du vill Alexandra! Jag tror inte på tur, utan vill vi något och brinner för det kan vi skapa förutsättningarna för att ta oss dit. Lita och tro på dig själv! Följ ditt hjärta för du är BRA!!!

stats