emmabarremyr

Emma Barremyr

TRÄNINGSHELG på IDRE FJÄLL 4-7 september 2014

Hej vänner ♥

Nu TJEJER kan jag glatt meddela att en träningshelg med mig kommer bli av på IDRE FJÄLL första helgen i september!

Träningsfokus under helgen kommer ligga på löpning och vi kommer jobba med att förbättra er löpteknik och stärka konditionen. Vi kommer också köra roliga fyspass utomhus, köra ett yogapass varje morgon och ägna en hel dag till att vandra och laga mat ute på fjället!

Den röda tråden genom helgen kommer vara hälsa och välmående och vi kommer fokusera på gemenskap och träningsglädje!

120819 Idre Nipfjället och Jonas Gardsiö på Lill Nipen Foto Nisse Schmidt
Bild lånad från Idrefjall.se

 

Jag har en deadline med planeringen till den 1 juni och kommer då släppa platserna (OBS – ni kan alltså INTE maila mig innan och boka upp er, utan det är först till kvarn från och med den 1 juni som gäller). Det finns 8 platser!

PRIS: 3695:-

Vad ingår i priset:

 • Boende i fjällstuga (delat rum)
 • Frukostbuffé på Världshuset alla dagar
 • Välkomstmiddag och avskedslunch på Världshuset (buffé)
 • 2 middagar och 2 luncher där vi lagar maten gemensamt
 • Träningspass i form av löpning, yoga, styrketräning och vandring
 • Entré till badhuset
 • Smoothies och mellanmål
 • GOODIEBAG till ett värde av hela 1000:-

Information om schema, packlista o.s.v. kommer ni få vid anmälning. Observera att ni måste ta er upp till Idre fjäll själva. Tågen går till Mora och därifrån går sedan buss upp till Idre fjäll om ni inte kör bil!

Hoppas att ni är lika taggade som mig på den här helgen!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

   Ja tyvärr är det bara för tjejer den här gången. Detta beror på att det är delade rum! Förhoppningsvis blir det kanske ett läger för killar i framtiden också om du är sugen att hänga på 🙂

 1. Olivia

  Hej!
  Vill bara börja med att säga att du och din blogg är FANTASTISK. Har aldrig tidigare vart intresserad av att följa olika bloggar och orkat bry mig om vad alla skriver om deras liv, men din blogg är annorlunda. För tillfället spenderar jag ett år i USA så det första jag gör varje morgon är att slå upp ipaden för att kolla om du har uppdaterat bloggen. Jag riktigt längtar tills nästa inlägg.
  Hade vart så obeskrivligt roligt att få följa med på denna träningshelg, den låter spännande och inspirerande. Dessutom så ligger Idre varmt om hjärtat hos mig med, ända sedan jag var liten har vi åkt mycket skidor där. Problemet är att jag inte är hemma, är som jag tidigare skrev i USA och kommer hem i November. Hoppas verkligen det blir en awesome helg och hoppas på att det kommer någon gång finnas möjlighet att följa med en annan gång.

  Som sagt din blogg är en stor inspiration för mig och min dröm i framtiden är att bli Dietist… Än så länge älskar jag att testa de RAWA bakverken och de nyttiga recepten, alltid underbart gott. DU INSPIRERAR MED GLÄDJE!!
  TACK!
  Kram 🙂

 2. Jenny

  Hej! Ååh låter ju helt fantastiskt! Själv är jag orienterare och älskar att vara i skogen å på fjället. Åldersgränsen är allså 15? Jag fyllde 15 i Februari så det borde allså vara ok att vara med? 🙂

  En till grej, jag ska för första gången beställa från Iherb. Tänkte beställa 2 st questbarslådor (apple pie och cookie dough!) många rekommenderar ju att man ska ta fraktsättet med Global Priority Mail by DHL, använder du det eller vilket fraktsätt skulle du rekommendera om du ska köpa 2 st lådor? För det fraksättet visas inte för mig! Har dom ändrar namn på den eller nått?

  Vilken är skillnaden mellan alla lixom haha?

  Hoppas verkligen du kan hjälpa mig..
  Kram på dig Emma! å tack för världens bästa bloggis!

  1. tilde

   Kolla om vikten överstigit 1814 gram – har den det finns inte det “vanligaste” fraktsättet längre att välja. Jag beställde två lådor quest bar för någon vecka sen och valde DHL expressleverans, fick leveransen på bara nån dag och behövde bara betala 43 kr i tull. jag kommer välja det alternativet varje gång framöver! 🙂

  2. Emma

   Tilde var snabbare än mig och ge ett svar som jag tror du kan ha nytta av 🙂 DHL Express (international) är otroligt smidigt så jag skulle välja det om jag var du 🙂 Hoppas det orndar sig och att du får hem dina questbars! KRAM

  1. Linnéa

   Jag är 16, men kommer vara 17 då resan är! Skulle ju vara himla kul att följa med, men lite svårt med pengarna :/ Får se om jag lyckas skapa ihop det!

stats