emmabarremyr

Emma Barremyr

Tisdagslyxen!

God morgon solstrålar ♥

Tisdag och lite vardagslyx med en sovmorgon. Jag tyckte att jag var värd det mitt i den här låååånga arbetsveckan! Idag har jag två möten under dagen och i eftermiddag går jag på ett nattpass som personlig assistent. När jag slutar imorgon bitti åker jag direkt till Norge och blir sen borta ända till på fredag eftermiddag. Lördag till söndag jobbar jag 24-timmarspass som personlig assistent och ja, ni kan kalla mig arbetsnarkoman. Men planen är att kompensera upp den här veckan med en lugnare vecka sen, så det ordnar sig 🙂

Och som jag älskar att vara ute på landet. Sova med fönstret öppet och vakna av fågelkvitter och solstrålar på näsan (aldrig i livet att jag stänger ute morgonsolen med ett rullgardin), tassa ner i köket och göra frukost och sällskapa hundarna ute på terassen i morgonsolen. Det kallar jag en bra start på dagen!

frukost2

frukost1

 

Nu ska jag iväg till Valberget för ett varv på hårda milen. Jag älskar att springa där uppe – skogen, alla härliga backar och den lugna naturen. Jag vet att det kommer bli ett jobbigt pass, det är såklart lite katkärlek med alla dessa backar, men känslan efteråt är ju oslagbar!

Sammanfattning av tisdagslyxen:

  1. Sovmorgon
  2. Långfrukost ute i solen
  3. Träning i skogen

Därefter blir det jobb för fulla muggar!

Hoppas ni får en fin tisdag 🙂

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats