Emma Barremyr

Kram, tack och dagens påminnelse!

God morgon vänner ♥

Jag vill börja onsdagen med att ge er alla en stor KRAM. En stor och varm kram för att ni är så fina människor. En kram för att ni är inne här och läser, peppar och sprider glädje. En kram för alla fina kommentarer och mail. En kram för att ni är grymma!

Tack för att ni läser, tar er tid att kommentera och maila. Alla era ord betyder så otroligt mycket för mig ♥ Just DU är fantastisk och jag är så otroligt glad att ha DIG som min läsare!

Som en påminnelse den här onsdagen vill jag dela med mig av en bild som handlar om en kram som varar i 20 sekunder! En lång och härlig kram är nämligen rena rama lyckopillret och gör så mycket för vårt välmående!

Psssst! Kramas så länge du kan med så många du kan idag!

COD5AFfUcAEus5l

 

Ha en fantastisk onsdag och ge dig själv snälla tankar och ett leende varje gång du ser dig själv i spegeln ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. marie andersson

    Vilket fint inlägg 🙂 Kramar betyder så himla mycket, och det är så bra om vi blir påminda om det lite oftare. Tänk om alla skulle kramas mer, det skulle nog medföra mycket positivt både på sig själv och sprida glädje till omgivningen när vi själva känner oss gladare och allt sånt 🙂
    Kram och en kram till <3

    1. Emma

      Tack Marie! Ja det gör de verkligen, och det är verkligen så fint och skönt att kramas riktigt länge! Så häftigt vilka fina och positiva effekter det har på oss <3 Skickar över en bamsekram till dig!!! Hoppas du får en fin torsdag 🙂 KRAM <3

stats