Hej finisar ♥
Som ni vet så är jag inget stort fan av fabriksframställt proteinpulver, men ärtproteinet från Pulsin som jag fick hem förra veckan är helt clean, vegetabiliskt, fritt från både gluten och mjölk och smakfritt vilket gör att man kan smaksätta som man själv vill.
Igår hade jag äntligen lite tid för att experimenta i köket. Att slänga ihop dessa gick dock fort och resultatet blev flera tummar upp (”det här kan man ju ha som fika” sa Pelle) från både mig och Pelle!
Mjuka som kakor, söta och sega med en härlig smak av kokos och vanilj.
Passa lika bra som mellanmål som till fikat, du väljer!
Ingredienser (6 bars):
12 dadlar
1 dl jordnötssmör
1 dl kokos
2 tsk vanilj
2 msk vatten
4 msk ärtprotein
Mixa alla ingredienser i en matberedarw/ mixer och forma till en limpa som du plattar till. Ställ in i kylen en stund och skär sedan bars av den.
Hoppas att ni gillar dem!
Kram / Emma.
har precis gjort dessa, FANTASTISKT goda! vill ju äta upp allt på en gång nu, haha! tack för receptet!
Hej! Ska man kärna ur dadlarna innan man mixar allt?:)
Mvh
Josefine
Hejhej!
Jag älskar din blogg och läser den jämt!!
Jo jag har tänkt att pröva göra dina proteinbars utan proteinpulver för jag har inget pulver men jag är allergisk för banan och jag undrar vad man kan ta istället eller ifall du kan flera recept på proteinbars utan pulver, skulle vara jättesnällt ifall du kom på någonting:)
Kram från en stor bloggföljare!
Gott, enkelt och fiffigt recept! Tror du man kan ha risprotein i istället? Hur smakar ärtproteinet? Har en burk risprotein stående och det är också helt rent, men smakar lite speciellt… 🙂
Såg sjukt gott ut! 🙂
Kanske ska prova det någon gång!
Med "vanilj", menar du typ vaniljpulver då eller vaniljstav eller någonting? 🙂
Vilken bra blogg du har! Härliga recept. Ser gott ut.
Jag undrar om jag kan utesluta ärtproteinet? Eller jag kanske borde ersätta med något annat som tjockar till det?