emmabarremyr

Emma Barremyr

Overnight oats med mangofluff, jordnötssås och hallon

God morgon 
 
 
Overnightoats är en av mina favoritfrukostar. Först och främst för att det är så himla smidigt. Jag gör alltid iordning allt kvällen innan för att bara plocka fram på morgonen. För det andra så är det så fasligt gott.
 
Idag har chokladfluffet (som jag annars brukar köra på) bytts ut mot mangofluff, och himmel så gott det var! Hade gärna ätit en portion till , men det hanns inte med, men jag var ändå mätt och belåten!
 
Overnightoats: blanda ihop 1 dl havregryn, 1 dl mandelmjölk (eller annan mjölk), 1 msk krossade linfrön, 1 tsk vaniljpulver och en nypa salt och lägg i en blastburk.
 
Mangofluff: vispa en äggvita till ett fluff. Tärna en halv mango och micra på högsta effekt. Ta ut och mosa till en sylt med gaffel. Vispa ihop äggvita, mangosylt och 1/2 dl kvarg till ett härligt fluff och ställ in i kylen.
 
Jordnötssås: blanda ihop 1 msk jordnötssmör, 2 msk mandelmjölk (eller annan mjölk) och 1 msk kokosflingor och ställ in i kylen.
 
På morgonen plckar du bara fram allt och lägger upp på ett fat tillsammans med hallon, kokos och hampafrön (eller något annat gott). Alternativt äter det direkt du gjort det om du inte förbereder kvällen innan!
 
 
 
Gud vad veckorna går fort! Idag är det redan torsdag och jag gör sista arbetsdagen i gymmet för denna vecka innan en jobbhelg uppe i torsby väntar. Intensiv vecka detta, men nästa blir lugnare så det känns okej!
 
Idag är det fulldag mellan 8.00 – 17.00. Vid lunchtid har jag tid för akupunktur hos Salong Bellissima på nJoy! Ska bli väldigt spännande att se vad hon gör med mina ben och hur det känns efteråt!
 
Hoppas att ni får en fin torsdag!
 
Kram / Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nathalie

  Testade gröten 🙂 tack för tipset men åh det blev inte bra alls :/

  Svar:
  Vad tråkigt! Vad var det som inte blev bra? Eller gillade du kanske inte bara kall gröt? 🙂
  Emma Barremyr
 2. Vägen till hälsa

  Kika gärna in på bloggen vagentillhalsa.forme och kolla på vår dokumentär om fitnessfighten. Vi har undersökt hur bra konceptet egentligen är. Är det hälsosamt? Funkar det verkligen? Är det anpassat för alla? Hälsa är någonting vi anser är väldigt viktigt och i all denna vikthets tror vi att den kan glömmas bort. Så kika in och ge oss din åsikt!

  Svar:
  Spännande! Ska försöka få tid till att kika på dokumentären 🙂
  Emma Barremyr
 3. Ellinor

  Lustigt att du publicerade ett inlägg om overnight oats just idag, tänkte nämligen på det i morse och hur länge sedan det var jag gjorde det. Får nog bli morgondagens frukost. Idag kör vi gröt tillsammans med den äpple/jordnötssmörblandning som blev över efter äppelpajsbakelserna häromdagen 😉

  Svar:
  Hehe, det var skoj 🙂 Mums, så gott det lät din frukost med 😀
  Emma Barremyr
 4. H

  Vad köper du för mandelmjölk? Eller gör du själv?? I min mataffär har dem bara en från alpro som innehåller massa socker :/…inte så hälsosamt..

  Svar:
  Köper alpros, fast den innehåller socker… är dock sugen på att testa göra egen 🙂
  Emma Barremyr
stats