Emma Barremyr

Måndag

God morgon! Elsa är på förskolan idag så den här måndagen börjar lite lugnare än vanligt ? Vi slängde om lite i förskoleschemat den här veckan eftersom jag tänkte åka upp med barnen till mamma och pappa imorgon, så då får Elsa vara på förskolan under förmiddagen idag och leka av sig lite medan jag jobbar, så har vi eftermiddagen ihop sen ❤️

Jag och Astrid har tagit sovmorgon idag vilket var så välbehövligt. Astrid blev sjuk i helgen och natten igår var därför lite halvkaos. Hon var så tät och snorig att hon inte kunde ligga ner. Jag fick ha henne på bröstet medan jag själv halvsatt upp i sängen och försökte slumra, men det var inte det lättaste. Fy så svårt jag har för att sova om jag inte får ligga bekvämt. Att somna sittandes är i princip omöjligt för mig.

Inatt har det gått mycket bättre. Hon vaknade en sväng igår kväll och var jätteledsen, men jag tror det knep i magen för det släppte efter några fisar och sen somnade hon om. Hon gråter nästan aldrig den där ungen så när hon väl gör det tar det en stund för oss att fatta vad som är fel. Både jag och Pelle försökte trösta och lugna igår kväll, men det var liksom inget som hjälpte förrän de där småfisarna kom ut. Och efter det däckade hon totalt och har faktiskt sovit som en stock och bara ammat en gång på hela natten.

Vi vaknade strax efter åtta och har hunnit med frukost och mys i soffan sedan dess. Nu är klockan halv tio och Astrid har precis somnat om i selen. Eftersom hon är så tät och snorig tänker jag att det är skönast för henne att sova i upprätt ställning. Dessutom mysigt för mig att ha hennes på en ”snoslängds” avstånd när jag står här med datorn vid skrivbordet ❤️

Jag får förresten ofta frågor om vad jag äter för bröd till frukost och just nu beställer jag grova frallor från Friends of Adam. Det är så smidigt att det går att beställa deras bröd online och det är något jag unnar mig nu som tvåbarnsmamma i och med att jag inte hinner med att baka så mycket själv för tillfället. Dessutom är det sjukt gott! Jag äter dem med laxpastej och stekt ägg. Och så kaffe till det! ÄLSKAR det så mycket ❤️

Hoppas ni får en fin måndag allihopa 🙂 Nu ska jag svara ikapp på lite mail som jag inte hunnit med senaste veckan!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats