Emma Barremyr

Middagsmeny vecka 47

Hej kompisar!

Det är fredag och dags för veckans middagsmeny 🙂 Den här veckan har jag fått feeling och tänkte laga lite nya recept. Ibland dyker ett sug upp efter något som leder till ett nytt recept och precis det hände när jag satt och klurade på kommande veckas middagar. Jag kom att tänka på att ädelost vore ju gott i en kycklingsås och att fylla piroger med köttfärs och pesto vore inte heller så dumt, eller vad tror ni?

Sen blir det tapas när vi har barnvakt till Elsa en kväll nästa vecka. Astrid somnar ofta tidigt så då ser jag och Pelle fram emot en kväll på tu man hand, SOM JAG LÄNGTAR!!! Ska bli gott med tapas och jag delar såklart med mig i efterhand av recepten på det vi lagar, men vi börjar med en hederlig tacofredag ikväll och gud så gött det ska bli! Fler som kör på tacos ikväll?

 

Middagsmeny vecka 47:

Fredag: tacos

Lördag: pizza med sötpotatis och chevre

Söndag: halloumisallad med pumpa och ingefära

Måndag: pasta och kycklingfärssås med ädelost (recept kommer)

Tisdag: spenatbollar med rotfukter i ugn och fetaostsås

Onsdag: tapas (recept kommer)

Torsdag: piroger med köttfärs och pesto (recept kommer)

 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellen

    Jag ska äta trerätters med mina bästa ikväll! ? Så det blir vegansk skagenröra toast, Quorn i ugn med rostade rotfrukter samt vaniljpannacotta med hallonsås ??

stats