Emma Barremyr

Middagsmeny för helgen

Är det fler som älskar när Coops och Icas tidningar ”Mer smak” och ”Buffé” dimper ner i brevlådan? Jag tycker så mycket om att få sitta och bläddra i dem får ofta inspiration till min egen matlagning därifrån. I senaste ”Mer smak” som kom förra veckan var det flera goda recept som jag föll för – så den här helgens middagar är helt inspirerad därifrån.

Det blir en helg med gratänger vilket känns väldigt höstligt. En vegetarisk med zucchini. En pastagratäng med kyckling och sen en gnocchigratäng med köttfärs. Ska bli så spännande! Jag anpassar ju alltid alla recept efter min mage och utesluter alltid lök (ibland använder jag annan smaksättning) och gör recepten glutenfria, men i övrigt tänkte jag försöska följa recepten så gott det går.

Jag och barnen åker upp till mina föräldrar på måndag och kommer att spendera nästa vecka där, så därför har vi bara planerat middagar för helgen den här veckan. Recepten hittar ni hos Coop!

 

Middagsmeny för helgen:

Fredag: zucchinilasagne med linser och fetaost

Lördag: majskyckling med pastagraäng

Söndag: gnocchigratäng med köttfärssås

 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats