Emma Barremyr

En mysig söndag

Vi har haft en så himla mysig söndag. Elsa kom insmygandes till mig och Astrid vid 07.15 imorse efter att ha sovit hela natten och medan jag och barnen låg kvar och drog oss i sängen gick Pelle upp och fixade frukost. Förmiddagen spenderades sedan hemma med lek på Elsas rum och lite småfix med tvätt och andra grejer.

Framåt lunch packade vi ihop oss och åkte till Mariebergsskogen med syrrans familj. Vi hälsade på djuren, lekte i lekparken och busade innan vi gick till det tillfälliga cafet som är öppet där och käkade en långlunch och drack kaffe. Mums!

Sen lekte vi lite till och när Astrid somnade om i vagnen bestämde jag mig för att gå en spontan promenad medan Pelle och Elsa åkte till Pelles jobb för att fixa lite grejer! Det sprack upp och solen kikade fram vilket var helt magiskt ? Astrid sov som en stock så jag gick verkligen och njöt för mig själv. Älskar att gå barnvagnspromenader ❤️

När vi kom hem fick Pelle ge sig ut på en runda i skogen medan jag och Elsa fixade maten – rödbetspaj som ni ju säkert såg i veckans middagsmeny. Vi åt middag med tända ljus och sen tog jag och Elsa ett skumbad innan läggdags. Nu har Pelle precis lagt henne och jag sitter med Astrid på bröstet och kvällsmyser medan jag skriver det här inlägget från telefonen 🙂

Nu ska vi sätta oss och se klart på filmen som vi hyrde igår kväll – Aladdin – innan det blir läggdags även för oss! Ville bara kika in och säga hej och tänker att jag avslutar inlägget med några bilder från dagen! Jag älskar verkligen såna här mysdagar med familjen ❤️ Hoppas att ni också haft en riktigt mysig söndag!

Puss!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats