Emma Barremyr

Middagsmeny vecka 42

Det är torsdag lunch när jag skriver det här inlägget och det låter kanske klyschigt, men det är ju helt galet hur fort veckorna går! Tiden bara försvinner och nu är vi helt plötsligt halvvägs in i oktober. Tyckte nyss jag skrev förra veckans middagsmeny, men nu är det alltså torsdag (fredag när det här inlägget publiceras) och dags för en ny middagsmeny. Jag ska storhandla inför helgen och nästa vecka ikväll när barnen somnat och så får Pelle som vanligt hämta upp påsarna imorgon efter jobbet.

Hittills är vi så himla nöjda med det här upplägget på matplaneringen och handlingen! Det är så skönt att få handlat inför helgen och att kunna lägga tiden på helgen till något roligt med familjen istället för att fixa middagsmeny och storhandla. Det tar ju annars en halv dag i princip. Hehe.

 

Middagsmeny vecka 42:

Fredag: pestokyckling med rotfrukter och ädelostsås

Lördag: lyxig räksoppa

Söndag: laxtacos

Måndag: krämig quinoasallad med halloumi och salta mandlar

Tisdag: sötpotatisgnocchi med pesto

Onsdag: vegansk bolognese

Torsdag: pannbiffar med hirs och senapsgräddsås

 

 

Önskar er alla en trevlig helg!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina

  Tack för att du delar med dig av både guldglimtarna o de lite mer utmanande situationerna! O även fint med det avdramatiserande kring skärmtid. Helt fantastiskt med din pysselälskande tjej också; jag vore väldigt glad för ett inlägg någon gång med vad ni brukar pyssla med. Älskar det själv o har en liten en som börjar gilla det mer o mer så vill gärna ha inspiration vad som kan passa nu i början!

  1. emmabarremyr

   Åh vad roligt att läsa att du uppskattar det jag skriver ❤️ Och tack för tipset! Ska absolut dela med mig mer av pyssel ?

 2. J

  Hej Emma, tack för inspirerande blogg och bra recept. En fråga. Äter du några kosttillskott nu när du ammar? Såg att du lagt ut vad du tog när du var gravid. Tar du något nu. Tack igen och ha en fin helg.

stats