Emma Barremyr

Bilder och ord från helgen

 

Det där var några helgbilder direkt från kamerarullen! Vi har en lugn hemmahelg tillsammans hela familjen, så vi har mest bara myst runt och njutit av det fina vädret. Elsa kändes väldigt sliten när vi kom hem från Torsby i torsdags, har inte velat åka iväg på saker och säger hela tiden att hon ”bara vill vara hemma”, så vi beslutade oss för att inte göra något alls den här helgen, utan bara vara hemma, mysa och ta dagarna som de kom helt enkelt.

Och vad underbart det är att bara vara och ta dagarna som de kommer alltså! Vädret har varit helt magiskt så vi har passat på att hänga utomhus så mycket vi kunnat. Elsa har cyklat många varv runt kvarteret, vi har ”höststädat” och rensat i trädgården, skördat massor av paprika och tomater, men även gurka, spenat och aubergine, suttit på uteplatsen och fikat, hoppat på studsmattan och igår eftermiddag åkte vi på en liten utflykt till Getingberget där vi fikade på en filt och kastade kottar i vattnet. Mys ♥

Idag började jag och Astrid dagen med en morgonpromenad till Stenudden och nu i eftermiddag ska jag och Elsa iväg på Knatteskutt. Astrid lämnar jag hemma hos Pelle, för Knatteskutt är ”min och Elsas aktivitet” på söndagar. Hon älskar den aktiviteten och det är så himla mysigt och värdefullt att göra något tillsammans bara hon och jag.

Den här veckan gick i en rasande fart och eftersom Elsa inte har varit på förskolan har jag inte hunnit med alls mycket av det jag hade tänkt. Jag längtar efter att få ta tag i frågestunden och alla frågor ni ställt, men det blir på tisdag när Elsa är på förskolan igen. Ni är många som undrar hur jag får ihop dagarna med två barn så det ska jag skriva mer om och så ska jag filma när jag knyter in Astrid i sjalen, för det är ni också många som efterfrågat. Imorgon kommer ett inlägg om hur jag och Pelle samarbetar för att få ihop småbarnslivet. Kika in då om ni är nyfikna!

Nu ska jag färdigställa ett samarbete, sen koka en kopp och fika lite innan jag och Elsa åker på knatteskutt!

Hoppas ni har en fin helg!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats