emmabarremyr

Emma Barremyr

Måndagsäventyr!

Här är lite bilder från vårt lilla måndagsäventyr som Pelle tog med familjen på, och efter en lat morgon i soffan var det himla skönt att komma ut en stund. Pelle packade ryggsäcken med en engångsgrill och korv med bröd, och sen åkte vi ut till Räggårdsviken längst ute på Hammarö. En favoritplats dagar som den här!

Solen strålade, himlen var blå, luften varm och det fläktade friskt, så som det bara gör i augusti. En underbar augustidag helt enkelt! Väl på plats satte Pelle igång med att tända grillen medan Elsa sprang direkt ner till vattnet och började leka med stenar. Själv satte jag mig vid bänken, ammade Astrid och bara njöt av stunden. Att få bara få vara med familjen såhär är magiskt!

Det var en fin lunchsstund och tänk så gott mat smakar utomhus. En korv med bröd är inte mycket för världen, men när man är ute på picknick och grillar i det fria, FY FASEN så gott det är!

Jag blir påmind varje gång vi gör något liknande att jag vill göra det oftare, så MEEER utemys i höst helt enkelt! Ser så mycket fram emot hösten när jag tänker på alla fina höstdagar som vi förhoppningsvis har framför oss. Alla underbara färger, luften och myset!!!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats