Emma Barremyr

Enklare.se

I samarbete med enklare.se

 

I min familj har vi alltid pratat öppet och mycket om ekonomi och pengar. Mina föräldrar var måna om att jag och mina systrar tidigt skulle inse pengars värde, hålla koll på inkomster och utgifter, lärde oss om sparande och att en trygg ekonomi skapar välmående. Jag är så tacksam för det då jag skulle säga att vår ekonomi i allra högsta grad påverkar vår hälsa. Att ha koll på sin ekonomi skapar ju trygghet och frihet som i sin tur skapar välmående. Därför skriver jag det här inlägget!

Jag är en ganska sparsam person i grunden och tar inga onådiga lån till saker som jag inte har råd med, men det finns ju undantag. Ibland har vi medvetet valt att låna pengar, som t.ex. när vi köpte bil eller byggde uterum, och det är ändå saker som vi ansett att vi haft råd att ta lån till i och med att vi har kunnat amortera och betala ränta. Viktiga saker att väga över när man ska ta ett lån, tänker jag då det ju påverkar ens utgifter.

Men det är svårt med lån ändå kan jag tycka. Hur vet man om man får bra villkor och vart det är bäst att låna pengarna? Man vill ju gärna få de bästa villkoren som möjligt. Det är här enklare.se kommer in i bilden! Hos Enklare kan man enkelt jämföra olika lån för att få de bästa villkoren, som t.ex. när man ska köpa den där bilen, båten eller vad det nu kan vara, Att utnyttja jämförelsetjänsten hos Enklare är gratis och helt bindningsfritt. Lånen förmedlas online och kräver därför inga fysiska möten, vilket jag som småbarnsförälder tänker är bra (det är inte så lätt att få tiden att räcka till, till allt), och när man behöver hjälpen finns den nära till hands via mail och telefon.

Så, har du tänkt att ta ett lån, eller har lån som du är nyfiken på om du kan få bättre villkor på, skulle jag i allra högsta grad rekommendera dig att kika in hos enklare.se och jämföra olika låneföretag. Vad du får för villkor påverkar din vardagsekonomi och därför också ditt välmående. Och när intresset för ekonomi inte finns där (jag tycker ekonomi är så sjukt tråkigt) har du experter som hjälper dig.

 

 

Bilder som för mig symboliserar frihet, precis som att ha bra koll på ekonomin gör!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats